VILLA’S TE KOOP MARBELLA

Op zoek naar een volledig afgewerkte of off-plan design villa te koop in Marbella? Of ontwerpt en bouwt u liever zelf? Vamoz heeft toegang tot alle hedendaagse villa’s, moderne villaprojecten en mooi gelegen residentiële bouwgronden met panoramische zichten in Zuid-Spanje. Bekijk hieronder onze selectie exclusieve villa’s te koop aan de Costa del Sol in Spanje.

Onze selectie villa’s in en rond Marbella liggen allemaal op maximaal enkele kilometers van de zee en van een golfbaan. Bij Vamoz zweren we bij nieuwbouw, want alleen dan bent u zeker dat u voor jaren gerust bent. Voor u dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen.

Uw nieuwe villa in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al uw wensen en verwachtingen. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar enkel nieuwbouwvilla gebouwd door gekende, betrouwbare aannemers. Kijk hier voor een greep uit ons aanbod moderne & luxe villa’s te koop in en rond Marbella aan de Costa del Sol.

Leven als god in Spanje in een unieke villa in Marbella was nog nooit zo bereikbaar. Luxe, glamour & genieten, the sky is the limit !

te koop luxe villa in Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe villa te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod villa’s en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN VILLA’S TE KOOP IN MARBELLA