Ocyan: exclusieve villa’s met zeezicht temidden van de natuur in Selwo

vanaf € 2.650.000

Omschrijving

Ocyan Luxury Villas ligt in een pittoreske omgeving te midden van natuurpracht en bestaat uit een collectie van twaalf exclusieve villa’s met een eigentijds design. Elke villa is zorgvuldig ontworpen om zijn unieke charme uit te stralen, naadloos passend in de natuurlijke omgeving.

Het concept achter het project is om het zee-element dat de villa’s omringt te combineren met de levendige cyaankleur die doet denken aan de uitgestrekte hemel. Deze perfecte mix vat de essentie van onze visie, waar de vredige charme van de oceaan samenkomt met de oneindige uitgestrektheid van de hemel en de grenzeloze hemelen.

Gelegen op een benijdenswaardige locatie tussen Estepona en Marbella, waar panoramische vergezichten de horizon sieren, is onze exclusieve collectie villa’s gunstig gelegen ten opzichte van de belangrijkste verkeersaders, maar toch omgeven door de rust van de natuur. Vlakbij de La Resina Golf Club aan de New Golden Mile biedt ons vredige toevluchtsoord de kans om te genieten van de rust en de natuurlijke omgeving, terwijl u toch gemakkelijk toegang hebt tot de levendige faciliteiten van de Costa del Sol.

In het ontwerp is licht zowel de hoofdrolspeler als een essentieel element. De strategische plaatsing van grote ramen en dubbelhoge ruimten is zorgvuldig ontworpen om de kracht van natuurlijk licht te benutten. De uitlijning van elke villa zorgt voor een naadloze integratie van zonlicht gedurende de dag, waardoor elke hoek wordt verlicht met een zachte, etherische gloed. Deze doordachte aanpak verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar creëert ook een sfeer van warmte, openheid en sereniteit.

Met nauwgezette aandacht voor de natuurlijke contouren van het terrein biedt elke woning een onbelemmerd uitzicht op de grenzeloze mediterrane zee. Deze uitzichten bieden een toevluchtsoord waar de ziel rust vindt in de oneindige schoonheid van het landschap.

Ervaar het toppunt van hedendaags design met open ruimtes, waarin keukens naadloos zijn geïntegreerd als architectonische meesterwerken, met de beste materialen en ultramoderne apparatuur. De ontwerpen, die het concept van zowel binnen- als buitenkeukens op een hoger plan tillen, zullen zorgvuldig worden vervaardigd door Modulnova, een gerenommeerde marktleider die bekend staat om zijn kunstzinnigheid, elegantie en vakkundige omgang met materialen.

Laat u betoveren door de grandeur van de hoge plafonds en het adembenemende uitzicht dat uw adem zal benemen. Geniet van het ultieme architectonische meesterwerk dat u versteld zal doen staan vanaf het moment dat u binnenkomt.
Onze villa’s bieden u veel ruimte die naar wens kan worden geconfigureerd om uw levensstijl te verbeteren.

Elk van de 12 villa’s in Ocyan heeft zijn eigen persoonlijkheid en zorgt voor een unieke ervaring voor elke bewoner. Ondanks hun individualiteit behouden alle villa’s een ongeëvenaard niveau van afwerking en voorzieningen, waardoor over de hele linie een uitzonderlijke levensstandaard wordt gegarandeerd.

Wenst u meer specifieke informatie over deze nieuwbouw villa’s in Selwo en de beschikbaarheden, of wenst u een (virtueel) bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oplevering: Q2 2026

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle villa’s in Ocyan. De actuele up-to-date prijzen voor een villa met 3 slaapkamers starten aan 2.650.000 euro excl BTW en aankoopkosten

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

 • Type: Villa's
 • Status: Oplevering 2026
 • Locatie: Selwo , New Golden Mile
 • Omgeving: Dichtbij golf, Met zeezicht

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Fitness
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond