WAAROM KIEZEN VOOR VAMOZ?

Enkele slimme redenen waarom klanten kiezen voor VAMOZ.

MARBELLA SPECIALIST

Vamoz is reeds vele jaren actief als lokale immo makelaar in Marbella en heeft steeds als eerste toegang tot de beste panden.

TIJDBESPAREND

Door onze grondige kennis van de immo markt vermijdt u tijdsverlies & frustraties.

KOSTENLOOS

Onze professionele begeleiding tijdens uw zoektocht aan de Costa del Sol kost u als koper helemaal niets.

VAMOZ CLUB

Als Vamoz-klant wordt u lid van de exclusieve Vamoz Club, een Vlaamse serviceclub voor levensgenieters.

VIDEO: WELKOM BIJ VAMOZ

Vastgoed voor levensgenieters in en rond Marbella

WAT BETEKENT VAMOZ?

VAMOZ! Het betekent ‘komaan’ en het klinkt als ‘leef nu!’
En we schrijven het heel eigenzinnig met een z. De z van ‘alle dagen zondag’. Want zo voelt het leven in het altijd zonnige Andalusië aan.

WIE ZIJN WE?

Vamoz verkoopt vastgoed in en rond het mondaine Marbella. En dit aan levensgenieters uit Vlaanderen. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren.

Het aanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare partner.

Vamoz kent de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw taal.

VAMOZ – MEER DAN EEN VASTGOEDMAKELAAR OF IMMOKANTOOR

Maar er is meer. Uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen. Met de Vamoz club doen we daar wat aan. Bekijk het gerust als een serviceclub voor levensgenieters. Een club waar u als Vamoz-klant natuurlijk meteen lid van wordt.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog. VAMOZ – LEEF NU!

GETUIGENISSEN

Als Belgische vastgoedmakelaar in de regio Marbella kunnen we enkel tevreden zijn wanneer onze klanten tevreden zijn over onze diensten en dit ons ook laten weten!

STAP VOOR STAP AANPAK

Bij de aankoop van uw droomhuis in Spanje komt heel wat kijken. Maar geen nood, Vamoz staat voor u klaar met een stap-voor-stap aanpak.

VAMOZ-CLUB

Via de VAMOZ-belevingsclub ontmoet u gelijkgestemden tijdens een brunch, een leuke boottocht, een ontspannen natuurwandeling of een culturele uitstap.

VAMOZ – DE FAVORIETE MAKELAAR VAN VLAAMSE LEVENSGENIETERS IN MARBELLA

Vamoz is reeds vele jaren gekend als lokale en betrouwbare immo makelaar gespecialiseerd in de regio Marbella.

Door onze constante aanwezigheid in Marbella, is Vamoz op de hoogte van de interessantste vastgoedmogelijkheden en opportuniteiten. Door onze jarenlange, nauwe contacten met de promotoren hier ter plaatse, wordt Vamoz ook steeds als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe projecten, waardoor onze klanten kunnen genieten van de goedkoopste pre-launch prijzen en keuze uit de beste units.

Makelaars die niet constant in Marbella wonen en werken, kunnen deze service uiteraard niet bieden. Als u een woning wil kopen in België, zou u hiervoor toch ook geen makelaar uit Spanje contacteren, of wel?

Contacteer ons vandaag nog. Wij zetten met veel plezier mee onze schouders onder uw zoektocht!