Sanctuary Villas: kleinschalig eerstelijns golf villaproject in El Campanario

€ 1.590.000

Omschrijving

Eerste fase volledig uitverkocht – tweede fase te koop.

6 Moderne en luxueuze eerstelijns golf villa’s gelegen op een bevoorrechte locatie in El Campanario op de New Golden Mile in Estepona.

De villa’s bestaan ​​uit een gelijkvloers, een bovenverdieping en een lichte en bewoonbare kelder met een grote thuisbioscoop, een fitnessruimte, een sauna en een spa met toegang tot een Japans terras met een zwembad met waterval om in te baden en af ​​te koelen.

De villa’s hebben 4 slaapkamers en 5 badkamers: 2 slaapkamers met badkamer ensuite op de bovenste verdieping, 1 slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers en 1 slaapkamer met badkamer in de kelder.

308 m2 bebouwd op een perceel van 500 m2.

De open ruimtes en de grote ramen van vloer tot plafond met een minimalistisch ontwerp zorgen ervoor dat het huis de hele dag door met licht wordt overspoeld, waardoor het gevoel ontstaat dat de natuur uw huis binnenkomt. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, alsook het natuurlijke licht dat in elk van de kamers binnenkomt, hebben een warme moderne villa gecreëerd.

De villa’s bevinden zich in het exclusieve gedeelte van “El Campanario”, op een paar meter van het clubhuis met zijn uitstekende restaurant, tennis- en paddle-tennisbanen, een spa, een fitnessruimte, een zwembad en de golfbaan. Slechts een paar minuten met de auto vinden we: Puerto Banús, Estepona of Benahavís. In de omgeving zijn er de beste internationale scholen, restaurants en 1 km van de stranden van Puro Beach of Salduna. Malaga luchthaven ligt op slechts 30 minuten.

Vamoz heeft toegang tot alle villa’s in Sanctuary Villas. De laatste 4-slaapkamer villa te koop kost 1.590.000 euro excl aankoopkosten en BTW

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond