The Resina: kleinschalig nieuwbouw golf villa project op New Golden Mile

vanaf € 2.395.000

Omschrijving

Dit spectaculaire kleinschalige villa project in La Resina Golf, Estepona is gelegen op een verhoogd perceel met een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

Elk van de 6 luxe eigentijdse villa’s heeft 4 of 5 slaapkamers, 2 op de gelijkvloers verdieping en de anderen op de eerste verdieping, met de mogelijkheid om extra kamers toe te voegen in de kelder. De combinatie van de open keuken en zitkamer met grote schuifdeuren creëert een lichte en luchtige leefruimte.

De uitnodigende buitenruimte heeft een groot terras met een overloop zwembad met zout water, een aangelegde tuin, een gezellige loungeruimte en een eetruimte, perfect om buiten te dineren. Bij de woningen horen 2 parkeerplaatsen en een ruime berging.

Optionele functies zijn onder meer een buitenkeuken en barbecue, een extra terras op het dak met een jacuzzi, volledige alarm- en geluidssystemen en een autolader.

De oplevering van The Resina is voorzien tegen 2024.

Wenst u meer specifieke informatie over dit villa-project op de New Golden Mile of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle villa’s in The Resina. De prijzen starten aan 2.395.000 euro excl BTW en aankoopkosten

(de getoonde grondplannen zijn plannen van villa 3)

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond