DIT MOET U WETEN VOORDAT U AFSPREEKT MET EEN MAKELAAR IN SPANJE!

De meeste Vlamingen denken dat het vastgoedsysteem in Spanje hetzelfde werkt als in België en gaan daarom op zoek naar verschillende vastgoedmakelaars op internet of op beurzen zoals Second Home in Antwerpen, Gent of Brussel.

1. In Spanje bestaan er helemaal geen exclusiviteiten en kunnen alle vastgoedmakelaars alle panden op de markt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

2. Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.

3. Het is dus veel eenvoudiger én efficiënter om te werken met een onafhankelijke, Vlaamse vastgoedadviseur zoals VAMOZ, die enkel en exclusief voor u, de koper, werkt en niet voor de verkoper.

4. U betaalt als klant helemaal niets voor onze diensten omdat onze collega makelaars en promotoren bereid zijn om hun commissies met ons te delen.

5. VAMOZ is dé vastgoedspecialist voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol, dus waarom zou u uw tijd verdoen met andere, vaak anderstalige makelaars?

VIDEO: de slimste manier om immo te kopen in Spanje

Dit moet u weten voordat u afspreekt met een makelaar in Spanje!

WAAROM KIEZEN VOOR VAMOZ?

Enkele slimme redenen waarom klanten kiezen voor VAMOZ.

MARBELLA SPECIALIST

Vamoz is reeds vele jaren actief als lokale immo makelaar in Marbella en heeft steeds als eerste toegang tot de beste panden.

TIJDBESPAREND

Door onze grondige kennis van de immo markt vermijdt u tijdsverlies & frustraties.

KOSTENLOOS

Onze professionele begeleiding tijdens uw zoektocht aan de Costa del Sol kost u als koper helemaal niets.

VAMOZ CLUB

Als Vamoz-klant wordt u lid van de exclusieve Vamoz Club, een Vlaamse serviceclub voor levensgenieters.

VIDEO: WELKOM BIJ VAMOZ

Vastgoed voor levensgenieters in en rond Marbella