MARBELLA: IMMO & VASTGOED TE KOOP DICHTBIJ LUCHTHAVEN

Komt u vaak voor een paar dagen naar uw vakantiewoning om even te ontsnappen aan het slechte weer en de stress thuis? Dan is wonen dichtbij de luchthaven zeker een pluspunt. Vergeet de ellendige files, want het uitstekende wegennet aan de Costa del Sol brengt u binnen het uur naar uw appartementpenthousehuis of villa waar u kan genieten van een heerlijk glaasje cava en de bijhorende tapas.

Amper 2,5 uur vliegen en een korte autorit tot aan uw vakantiewoning waar u kan genieten van zon, zee, stranden, golf, lekker eten en nog zoveel meer. Waarom zou u naar de Belgische kust gaan als u bijna even snel in Marbella bent?

Vastgoed of immo kopen dichtbij de luchthaven

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de 100% Nederlandstalige makelaar in Spanje voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Vastgoed of immo te koop vinden dichtbij de luchthaven van Malaga? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod nieuwbouwprojecten en herverkoop op minder dan één uur rijden van de luchthaven.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN IMMO TE KOOP DICHTBIJ LUCHTHAVENS IN MARBELLA