APPARTEMENTEN TE KOOP MARBELLA

Op zoek naar een appartement in Marbella dichtbij het strand, met zeezicht of aan de golf? Onze selectie appartementen in de omgeving van Marbella liggen allemaal op maximaal enkele kilometers van de zee en van een golfbaan. Bij Vamoz zweren we bij nieuwbouw, want alleen dan bent u zeker dat u voor jaren gerust bent. Voor u dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen.

In een appartement is het altijd comfortabel wonen: alle ruimtes liggen op dezelfde verdieping, dankzij de buren heeft u lagere energiekosten, het is veilig want een inbreker geraakt er niet zomaar binnen en vaak is een appartement ook goedkoper in aankoop.

appartement te koop in Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe appartement te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod appartementen en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN APPARTEMENTEN TE KOOP IN MARBELLA