PENTHOUSE TE KOOP MARBELLA

Graag een ruimer terras, panoramische zichten en geen bovenburen? Een penthouse of dakappartement is dan de beste keuze. Veel penthouses hebben naast een groot terras aansluitend aan de living ook nog een solarium. Op dit dakterras is er vaak de mogelijkheid om een buitenkeuken, jacuzzi of minizwembad te voorzien.

De vele voordelen van een penthouse maken dat dit type appartement later ook relatief snel opnieuw verkocht kan worden. Dit is een extra troef voor de investeerder in vastgoed die rekening houdt met een hogere verkoopprijs op de lange termijn. Kijk hier voor de beste selectie penthouses te koop in de omgeving van Marbella aan de Costa del Sol.

Een penthouse staat voor luxe en klasse. U heeft meer ruimte en uitzonderlijk grote terrassen met de mooiste panoramische zichten. Ook geniet u van extra rust want u woont hoog boven de gemeenschappelijke faciliteiten en er zijn geen bovenburen.

luxe penthouse te koop in Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe penthouse te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod penthouses en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN PENTHOUSES TE KOOP IN MARBELLA