Mare: nieuwe penthouses op wandelafstand van alles in San Pedro

vanaf € 1.395.000

Omschrijving

Mare ligt in het westelijke deel van Marbella, in de richting van Estepona, met directe toegang tot de snelweg ‘Autopista del Mediterraneo’ en op 40 minuten afstand van de luchthaven van Malaga. Het project ligt tussen de boulevard en het oude gedeelte van San Pedro de Alcantara, op 5 minuten afstand van Puerto Banus, in het nieuwe uitbreidingsgebied richting het strand genaamd New Alcantara.

Mare is een nieuwbouw project met appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met 4 slaapkamers en 2 tot 3 badkamers, op slechts 4 minuten wandelen van de zeedijk en op 3 minuten van de dorpskern van San Pedro de Alcantara.
Mare biedt woningen die zijn ontworpen om de bewoners maximaal comfort te bieden, met een selectie van topkwaliteit materialen van prestigieuze merken en een zorgvuldig overwogen ontwerp. Ze beschikken over een perfect airconditioningsysteem dat zich aanpast aan de temperatuur tijdens zowel de koudere als de warmere maanden en hebben een optimale geluidsisolatie tussen de woningen en het exterieur.

Mare zal worden overspoeld met natuurlijk licht, met lichte appartementen en grote terrassen om de hele dag van de zon te genieten.
De woningen hebben een moderne indeling met het “total living” concept waarbij alle de ruimte wordt gebruikt en met een grote woonkamer die het terras integreert via de grote ramen.

De oplevering van Mare Fase 1 is voorzien voor juni 2025, Fase 2 voor november 2025.

Wenst u meer specifieke informatie over dit nieuwbouwproject in San Pedro de Alcantara of wenst u een (virtueel) bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle appartementen en penthouses in Mare. De actuele up-to-date prijzen voor een penthouse met 4 slaapkamers starten aan 1.395.000 euro excl BTW en aankoopkosten 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond