HUIZEN TE KOOP MARBELLA

Op zoek naar een off-plan of huis te koop in Marbella dichtbij het strand, met zeezicht of aan de golf? Onze selectie huizen in en rond Marbella liggen allemaal op maximaal enkele kilometers van de zee en van een golfbaan. Bij Vamoz zweren we bij nieuwbouw, want alleen dan bent u zeker dat u voor jaren gerust bent. Voor u dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen.

Uw nieuwe huis in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al uw wensen en verwachtingen. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar enkel nieuwbouwhuis gebouwd door gekende, betrouwbare aannemers. Kijk hier voor een greep uit ons aanbod moderne & luxe huizen te koop in en rond Marbella aan de Costa del Sol.

Wil u graag een privé tuintje, maar geen bovenburen? Een huis is dan de ideale oplossing. Een half-open of rijhuis heeft vaak een grotere woonoppervlakte met meerdere kamers en een tuin. Ideaal om met de hele familie samen te genieten van de 320 dagen zon aan de Costa del Sol in Spanje. Bekijk hier onze selectie van de beste luxe huizen te koop in en rond Marbella.

Luxe huis te koop Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe huis te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod huizen en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN HUIZEN TE KOOP IN MARBELLA