MARBELLA: IMMO & VASTGOED TE KOOP EERSTELIJNS GOLF

Wonen met uitzicht op de mooiste landschappen? Dan is een eerstelijns golf appartementpenthousehuis of villa zeker iets voor u. Want golfspeler of niet, een verzorgde golfbaan in uw tuin is altíjd een goed idee.

Zo kan u in de nabijheid van een golfresort steeds volop genieten van absolute rust, een groen uitzicht en de aanwezigheid van topgastronomie. Vaak hebben de woningen in een eerstelijns golf project ook nog het voordeel van voordelige tarieven in het clubhuis en haar faciliteiten.

Eerstelijns golf wonen heeft enkel voordelen: een perfect onderhouden tuin die u niets kost, een groen uitzicht met vaak de zee als extra troef, een oase van rust & privacy en topgastronomie in de onmiddellijke nabijheid. Daarnaast zorgt een uitgestrekt groen veld in uw achtertuin er vaak ook voor dat de drempel om zelf een balletje te slaan volledig verdwijnt.

Immo & vastgoed kopen bij een golfterrein aan de Costa del Sol

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Vlaamse makelaar in Marbella voor Nederlandstaligen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Vastgoed of immo te koop vinden in de buurt van golfterreinen aan de Costa del Sol? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod nieuwbouw te koop in Marbella en herverkoop in een regio waar u gegarandeerd kunt golfen.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN IMMO TE KOOP EERSTELIJNS GOLFTERREINEN IN MARBELLA