Fraud Blocker STARLITE FESTIVAL MARBELLA: DÉ PLACE TO BE DEZE ZOMER! | Vamoz

Het Starlite Festival in Marbella staat voor muziek, show, ervaring en sensatie. Het festival is een mengeling van nationale en internationale artiesten en is al jarenlang een ontmoetingsplaats voor vrienden en beroemdheden uit de cultuur-, recreatie- en sportsector. Maar vooral is het exclusiviteit en entertainment! Hoog in het vaandel staan de gastronomie en de premières. Starlite is in Marbella veel meer dan zomaar een festival en dat kunnen we zien aan de affiche van de zesde editie.

Zes jaar geleden ontdekten de oprichters van Starlite, Sandra García-Sanjuán en haar man Ignacio Maluquer de steengroeve van Nagüeles in het hart van de bergketen Malaga, net boven Marbella stad. Ze wisten dat ze de perfecte plek hadden gevonden om het Starlite-avontuur te beginnen. Het ‘amfitheater natural’ werd omgetoverd tot de perfecte ruimte waar u van de mooiste muziek, het beste entertainment en het leukste amusement kunt genieten.  Gedurende 45 opeenvolgende dagen in de zomer vindt u hier in Marbella het beste recreatieve aanbod onder de sterren.

Enkele namen: Enrique Iglesias, Lenny Kravitz, Lionel Richie, Laura Pausini, Ricky Martin, Andrea Bocelli, Julio Iglesias, Tom Jones, Pet Shop Boys, Alejandro Sanz, Bryan Adams, Tony Bennett, Plácido Domingo en Anastacia treden deze zomer op in Marbella. Bovendien is er het Starlite Gala voor het goede doel, met Antonio Banderas als gastheer.

Dit natuurlijk amfitheater, omringd door de prachtige vegetatie, is ongetwijfeld uw beste afspraak met de grootste nationale en internationale artiesten. Het exclusieve auditorium van de steengroeve, met een capaciteit van 3.000 mensen is klaar voor uw bezoek.

Natuurlijk gaan we er ook dit jaar met de Vamoz-Club voor Levensgenieters weer heen!

De line-up voor dit jaar:

13/7 Morat

14/7 Juan Magan

15/7 Anastacia

16/7 Sebastian Yatra

16/7 Art Garfunkel

18/7 Juan Luis Guerra

19/7 Anna Netrobko & Yusif Eyvazov

20/7 Elton John

21/7 Manuel Carrasco

22/7 Xantos

22/7 Pancho Cespedes and Pablo Milanes

25/7 Piso 21

25/7 The Bootleg Beatles

26/7 Pretenders

27/7 Mikel Erentxun

29/7 Antonio Jose

30/7 Disney in Concert

31/7 Carlos Vives

1/8 Joaquin Sabina

2/8 Luis Fonsi

4/8 Miguel Bose

5/8 The Cranberries

6/8 Malu

7/8 Cantajuego

8/8 Ainhoa Arteta

9/8 Ana Torroja

10/8 Eros Ramazzotti

11/8 Dani Martin

12/8 Nina Pastori & Antonio Carmona

15/8 Andrea Bocelli

16/8 Ben Harper

18/8 Noche Movida

22/8 Mago Pop

24/8 Jason Derulo

25/8 Manuel Carrasco

26/8 Morat

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE