south bay estepona terras

Nonkel Anton is een coole gast. Vooral voor wie nostalgisch is aangelegd toch. Hij heeft een Thorens TD 160 platenspeler uit 1968 en elke zondag snuffelt hij de rommelmarkten af op zoek naar die unieke megavondst waar hij voor 2 euro een exemplaar van The Freewheelin’ Bob Dylan of the Sex Pistols God Save the Queen / No Feeling single probeert op te duiken. Hij rijdt rond in een Volvo 240 Break GLE in mosterdgeel of kakibeige of hoe kan je die kleur in godsnaam beleefd omschrijven. In de zomer moeten alle raampjes (handmatig natuurlijk) naar beneden want de Volvo verandert spontaan in een IKEA ovenschaal. Zo’n Volvo is dan wel gebouwd als een huis, toch durven we niet dromen dat Nonkel Anton ooit in een kop-staart aanrijding verzeild geraakt want buiten zijn vrolijke bierbuik zijn er geen airbags voorhanden om hem op te vangen.

Oud heeft vaak charme maar je moet er wat voor over hebben, nieuw is wat zachter voor je gemoedsrust en omringt je met de ‘power’ van nu of (in sommige gevallen) zelfs van de toekomst. Dat geldt ook voor de investering van uw zoetverdiende centjes in je plek onder de zon aan de Costa del Sol. VAMOZ, je favoriete gespecialiseerde levensgenietmakelaar voor vastgoed in en rond Marbella ging eens sprokkelen naar de voordelen van nieuwbouw en we kwamen uit op dit lijstje van top 10 argumenten.

  1. Mijn huis, mijn thuis : een nieuwbouw kan je vanaf de start personaliseren naar je eigen smaak. De tegels in de badkamer, de keuken, de gordijnen in de logeerkamer, alles is nieuw en dus helemaal fris te kiezen én op elkaar af te stemmen. Je nieuwbouw oogt dan ook als een consequent en doordacht gezellig nest.
  2. Gerust gemoed : alles is nieuw en dus onder garantie. Geen onaangename verrassingen met het dak dat begint te lekken, de warmwaterboiler die het begeeft als je onder de douche staat of de parket die kraakt en kreunt. De eerstkomende 10, 20 of zelfs 30 jaar zit je safe met een nieuwbouw.
  3. Energievriendelijk en gezonder : door de strengere normen zijn moderne huizen, appartementen of penthouses veel energiezuiniger, veel betere beglazing houden de koude en de warmte waar je ze hebben wil. Nieuwe toestellen zijn ook veel efficiënter en besparen maandelijks op je water- en elektriciteitsfactuur.
  4. Comfy and cosy : moderne verwarming en airco’s zijn in staat je het hele jaar door een perfect aangenaam ‘leefklimaat’ te bezorgen. Geen tocht in huis en met een stabiele en zuivere airflow overal waar je gaat, ligt, zit of staat.
  5. Let the light in : de architectuur van hedendaagse woning is sterk geëvolueerd tegenover oudere. Vandaag maken we graag de ramen groter zodat er veel licht binnenkomt en een mooi uitzicht als bonus. Leefkeukens zijn het hart van een huis geworden, een nieuwe tendens die je niet kan terugvinden in bestaande woningen.
  6. Het gemak van de urbanisatie : nieuwbouw projecten worden vandaag de dag veel grondiger ontworpen als een geheel waar alle vrijetijds functies doordachter worden ingevuld. Ook de tuinen en zwembaden genieten mee van nieuwe technologieën, milieuvriendelijker en hedendaagser in design met slimme oplossingen waar de hele gemeenschap deugd van heeft.
  7. Hightech : voor wie dat wil zijn er vandaag de dag een heleboel domotica oplossingen beschikbaar, allemaal in één keer geïntegreerd tijdens de constructie van je woning, alles mooi weggewerkt en onzichtbaar presterend om je comfort te verhogen. Van je bad laten vollopen als je onderweg bent, je koelkast die je goedemorgen wenst met het weerbericht voor de dag tot de gordijnen sluiten door in je handen te klappen, je verzint het maar, alles kan tegenwoordig.
  8. Kassa kassa : Nieuwbouw projecten hebben grote financiële voordelen. De bank is meer geneigd je te helpen met financiële hulp, je hebt een grotere kans op verhuurinkomsten en de marktwaarde van je pand is langer stabiel.
  9. Veiligheid : moderne woningen hebben een veel hogere weerstand tegen boosaardige individuen die het op je bezit hebben gemunt. Van ramen tot sloten tot geavanceerde video alarmsystemen die jou en je dierbaren beschermen.
  10. Het nieuwerwets gevoel : net zoals bij een auto is het een zalig gevoel rond te lopen en te leven in je spliksplinternieuwe woning. Dat gevoel dat je de eerste bent die er leeft is een niet te omschrijven emotie van luxe en voldoening.

Alle nieuwbouw en off-plan projecten die VAMOZ in de portefeuille heeft bieden je deze voordelen op een dienblad aan, ga voor die interessante cocktail en geniet.

Er is zelfs hoop voor nonkel Anton. Hij rijdt ondertussen met een witte Nissan Qashqai.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE
Download onze aankoopgids hier en ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella. We zouden zeggen: VAMOZ!
GRATIS AANKOOPGIDS:
IT’S ALL ABOUT THE MONEY
Uw aankoopgids aanvragen