Fraud Blocker GOEDE VOORNEMENS VOOR 2018 | Vamoz
goede voornemens 2018 vamoz marbella

De kerstballen zijn terug naar hun bruine doosvilla en Rudolph op stal.  Tis weer voorbij die mooie Kerstmis.  In passend gezelschap met vrolijk klinkend kristal met cavavulling zijn we het jaar goed gestart, mijmerend over hoe snel 2017 toch weer voorbijgevlogen was.  Zeker zo snel als 2016 en 2015 denk ik zelfs.

Rond de feestdis met traditionele kalkoen werden ook traditionele ‘goede voornemens’ gemaakt.

Waarschijnlijk ook aan uw feestelijke tafel.  Afhankelijk van de graad van intoxicatie worden die al dan niet ernstig genomen en te realiseren in een heugelijk 2018.  Bij VAMOZ, uw Vlaamse specialist voor vastgoed in en rond Marbella, nemen we die voornemens heel ernstig.  Vandaar dat we ons een weekje hebben gegund om met nuchtere vingers één en ander neer te tokkelen.

Jachthoorn, tromgeroffel en vuvuzela’s present want hier zijn onze 10 goede voornemens (en een beetje wensen) voor 2018.

  1. Neem meer selfies. Onder het motto ‘sharing is caring’ willen we graag ons leven aan de Costa del Sol delen.  Een wandelmoment met straalblauwe hemel en de palmbomen op de paseo maritimo in Marbella, daar maak je toch elke facebookvriend blij mee ! Ook de cocktails op het strand of de lunch in de chiringuito sturen onze vinger kriebelend richting ontspanknop van de iPhone.  Bij voorkeur strategisch gepost op maandagmorgen natuurlijk.
  2. Denk aan de lijn. We hebben ons visgerief terug opgedoken en we gaan die hengel uitgooien.  Vanop de zonnige pier van Puerto Banus of vanop een splinternieuw VAMOZ Yacht, hoe dan ook, we gaan voor een dikke vis dit jaar.  Relax max uren turen naar den dobber.  In elk geval…we willen iedereen aansporen om in 2018 voor zijn/haar dikke vis te gaan.
  3. Denk aan de lijn (bis). Van al dat vissen krijg je natuurlijk veel…vissen.  Een extra portie omega 3 zal ons deugd doen, samen met wat vitamine D van de zonnestraaltjes leggen we smikkelend van de dorade op de BBQ een goed fundament voor een goede gezondheid.  En een glaasje rosé om door te spoelen natuurlijk.
  4. Meer BLOSO. Nu we toch lijfelijk bezig zijn : Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie, waarom niet ? Wat skiën in de zon op een goede 2 uurtjes van ons Marbella,  de nieuwe padel raket van onder de kerstboom inwijden, misschien toch eens durven rollerbladen en een rondje golf in de namiddagzon.  Bewegen is gezond (en dubbel zo plezant aan de Costa del Sol).
  5. Vrees niet ! We willen al een paar jaar maar we durven niet goed. Hoogte- en andere vrees opzij, dit jaar bestormen we ‘La Concha’, de berg die boven Marbella uittorent.  Dat uitzicht moet je toch eens in je leven gezien hebben (al hopen we ook veilig terug beneden te komen).
  6. Met de mand naar het strand. Kansen te over maar toch doen we het te weinig.  In 2018 gaan elke maand één keer picknicken op het strand.  Na de wandeling met de tenen bloot (gratis peeling) gaan we neerploffen met de golven als orkest voor een romantisch avondmaal met de zeebries in de haren.  Het geruit dekentje en de zonsondergang nemen we er graag bij.
  7. Geef je leven kleur ! Al dat wit was leuk en aardig maar 2018 mag best wat kleurrijker. We weten nog niet hoe, wanneer en waar maar één muur gaat er zeker aan geloven.
  8. Lachen is gezond. Er moet zelfs niet altijd een reden te zijn.  De simpelste dingen zien we vaak over het hoofd.  Wist je dat het stresshormoon cortisol verdwijnt als je lacht ?  Bovendien is het een goede natuurlijke oefening voor de gezichts- en buikspieren, je verbrandt calorieën en je voelt je vrolijk.  In 2018 willen we extra veel lachen, een half uur per dag is ideaal naar het schijnt, maar een mens moet ook niet overdrijven ! (dat was maar een grapje).
  9. Zet die telefoon af. Ja dat wordt een lastige maar 1 dag per maand in het hier en nu, geen virtuele facebook schouderklopjes, geen om informatie smachtende mails en geen langdradige gesprekken zonder draad.  Amaai, dat gaat hier stil zijn.  Bij voorkeur te combineren met voornemen nummer 6.
  10. LEEF NU ! Eigenlijk zijn de 9 andere een beetje excuses om ons allerbelangrijkste en allesomvattende motto van goeroe kaliber extra in de verf te zetten : leef nu. Het kan morgen gedaan zijn of over 53 jaar maar ondertussen kan het maar beter plezant zijn.   Ga ervoor, geniet van het leven in het nu en pers er alles uit (niet te letterlijk aub).

Wie ook tussen de lijnen heeft gelezen heeft het door natuurlijk… genieten van het leven is extra makkelijk aan de Costa del Sol.  We zouden het voor ons kunnen houden maar we vertellen het met plezier.  Wie dit zelf wil ervaren kunnen we een op maat gemaakt vastgoed voorstel aanbieden.  Contacteer ons vandaag nog, dat zou wel eens uw beste ‘goede voornemen’ kunnen zijn ooit.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE