Fraud Blocker COSTA DEL SOL = COSTA DEL GOLF | Vamoz
vamoz events costa del sol

Dat Gevoel.

Je ligt 150 meter van de ‘green’ op de ‘fairway’, je neemt je ijzer 5 en alle Spaanse Golfgoden zijn je gunstig gezind, je swingt, sierlijk, gracieus, precies, technisch perfect en… je bal landt op 3 meter van de vlag. Een gemengd gevoel van licht ongeloof en olympische euforie tilt je even op uit je menselijke status van gewone sterveling. Het gras geurt naar jouw suprematie, je meesterschap over de pietluttige en vaak wispelturige golfbal. Wat een magisch moment.

Wie een tijdje met golf bezig is, maakt die momenten af en toe eens mee en met een rechtvaardige evenredigheid, hoe meer je speelt, hoe vaker je ze meemaakt (normaal gezien). Het zijn die momenten die je rechthouden, onrustig snuffelend als een truffelvarken in een eikenbos naar de volgende Magische Bal. Momenten die je motivatie geven om door te gaan, om het plezier in te zien van het spel, voor sommigen zelfs sport, dat we golf noemen.

Want we gaan er niet om liegen, golf is ook vaak een kl…sport. Een golfbaan is eigenlijk een lieflijk vermomde hel van magnetische waterpartijen, koppige bomen die niet uit de weg willen gaan en zand dat enkel aan zee een legitiem bestaansrecht heeft. Om nog maar te zwijgen van de mysterieuze verdwijntruc die veel ballen uitvoeren nadat je ze een opdonder gegeven hebt.

Wie begint adviseren we een flinke portie doorzettingsvermogen en zelfrelativering. Zoals in veel leerprocessen is alle begin moeilijk, bij golf is alle begin een uitgelicht podium, Tomorrowland waardig, om jezelf belachelijk te maken. Als een idioot met ruitjesbroek sta je uren balletjes weg te meppen met een stok waarvan het slagvlak gewoonweg sadistisch klein is gemaakt. Als je dan al het geluk hebt om een bal ook echt te raken ipv de vlieg die er net boven zweeft, stuitert die nu eens links, dan weer rechts, hoog, laag, oncontroleerbaarder dan een stripper op een vrijgezellenparty. De klassieke beginnersfout is om de bal te willen wegmeppen ipv de ‘club’ te swingen en de bal te raken die eerder toevallig net in de baan van je swing ligt.

Kort samengevat dus, veel ups en downs (die je ook blijft houden) en 6 maanden onvervalst afzien. Dat is de tijd die je gemiddeld moet investeren om je status van meppende idioot in te ruilen voor een genietende levensgenieter die regelmatig eens een bal zie vliegen naar waar hij/zij hem hebben wil.

Na die 6 maanden opent de poort van het Walhalla want golfen is wel degelijk één van de allerleukste bezigheden die er bestaan. Een fysiek niet te uitputtende bezigheid, een uitdaging voor je strijdlustige zelf in een prachtig aangelegd stukje groene weelde in het gezelschap van mede-levensgenieters. Voor wie erin gelooft, ontpopt het golfen zich wel degelijk van irritante frustratierups tot een vrolijk fladderende vrijetijdsvlinder.

En, beste VAMOZ levensgenieter (in spe), u treft het dit artikel te lezen. Onze geliefde Costa del Sol wordt terecht ook Costa del Golf genoemd. Nergens ter wereld is er een hogere concentratie prachtig golvende golfbanen (euh ?) dan in en rond Marbella. Wij hebben er 32 geteld en dat aantal loopt op tot boven de 100 als je Andalucia als geheel bekijkt. Geruggesteund door het 320 dagen zon per jaar klimaat is het nergens ter wereld bijgevolg leuker of meer opportuun om te investeren in uw start-up als golf genieter. Een investering in een appartement of penthouse op een golfterrein in Marbella is niet alleen een waardevaste investering voor uw welverdiende centen maar ook een springplank om uw tweede of derde leeftijd een aangename boost te geven.

Voor wie op zijn shoppinglijst ‘eerstelijns golf’ aanvinkt heeft VAMOZ een exclusief geselecteerd aanbod van prachtige vastgoedprojecten in de portefeuille waar u uitkijkt op die groene oase en uw golftas in de garage staat te trappelen om het terrein op te wandelen. Het aanbod golfterreinen rond Marbella is dan ook de ideale voedingsbodem voor uw nieuwe golfpassie. We kunnen u dus alleen maar van harte aanbevelen om eens 6 maanden goed af te zien.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE