Fraud Blocker Vastgoedbeurs Spanje? Alle voor- en nadelen van beurzen tweede verblijf.
vamoz second home antwerpen beurs

Jaarlijks worden er in België diverse vastgoedbeurzen rond een tweede verblijf georganiseerd, die zich deels of specifiek op immo in Spanje richten.

  • Waarom naar een vastgoedbeurs gaan?

Mogelijk overweegt u de aankoop van een tweede verblijf in Spanje als investering, om er uw vakanties door te brengen, om er te overwinteren of om er definitief te gaan wonen.

Het belangrijkste voordeel van het bezoeken van een vastgoedbeurs is dan zonder twijfel het grote aanbod aan informatie over vastgoedmogelijkheden in het buitenland onder één dak.

Op zo’n vastgoedbeurs kan u zich een eerste beeld vormen van de diverse mogelijkheden, zowel naar panden als naar regio’s toe. Een beurs bezoeken is dus perfect als inspiratiebron in uw oriëntatieproces.

  • Waarom een vastgoedbeurs niet zaligmakend is.

Het is menselijk om de standhouders te beoordelen op de ‘look’ van hun stand. Hoe mooier de beursstand, hoe meer u zich ertoe aangetrokken zal voelen en hoe professioneler de vastgoed aanbieders zullen ogen.

Echter… net als bij mooie foto’s van vastgoed op websites, betekent dit uiterlijk vertoon geen garantie op kwaliteit. Het is enkel imagebuilding.

Een vastgoedbeurs biedt u natuurlijk ook de gelegenheid om persoonlijk contact te leggen met makelaars en enigszins kennis te maken met hun manier van werken. Echter heeft u bij grotere bedrijven, die vaak de mooiste beursstanden hebben, totaal geen zekerheid dat uw contactpersoon op de beursvloer u ook persoonlijk verder zal helpen in uw zoektocht. De commerciëlen in zulke vastgoedbedrijven komen-en-gaan en uw contact van vandaag wordt even makkelijk vervangen door een ander. Deze ‘vastgoedfabrieken’ kunnen u dan ook nooit de persoonlijke aanpak en service van VAMOZ bieden.

Wel is het zeker dat u bestookt zal worden met algemene mails en telefoons wanneer u uw contactgegevens achterlaat. Tot vervelens toe.

Om de belangrijke investering in de beursdeelname trachten te recupereren, is het verkrijgen van een zo groot mogelijk aantal contacten het hoofddoel van beursdeelnemers. Het gesprek met u zal daarom zo kort mogelijk gehouden worden want er is natuurlijk maar een beperkte tijd beschikbaar per contact. Vaak is er dan ook geen tijd om echt naar uw wensen te luisteren of om iets op te zoeken.

  • Neemt VAMOZ deel aan vastgoedbeurzen?

Bij VAMOZ vinden we het enorm belangrijk om veel tijd te nemen om echt naar u te luisteren en u persoonlijk te adviseren op basis van uw noden en wensen.

Dus geen massa-events of ingestudeerde verkooppraatjes, maar een persoonlijke aanpak zonder tijdsdruk en zeer doelgericht voor u als klant.

Door onze jarenlange vastgoed ervaring in en rond Marbella en onze nauwe contacten met lokale promotoren, wordt VAMOZ steeds als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe projecten, vaak alvorens deze op de markt komen voor andere makelaars. Hierdoor kunnen onze klanten genieten van pre-lanceringsprijzen en keuze uit de beste units.  Enkel een lokale makelaar zoals VAMOZ die constant ter plaatse is, weet wat de markt te bieden heeft en kan deze service bieden.

Verder garandeert VAMOZ dat uw contactpersoon u persoonlijk begeleidt vanaf uw eerste stappen tot aan het moment dat u uw droompand gevonden heeft.

Ook na aankoop kan u steeds bij ons terecht met vragen of om mee te genieten van onze privé evenementen, uitsluitend voor VAMOZ klanten.

  • VAMOZ gaat dus niet naar de beurs

VAMOZ kiest resoluut voor een persoonlijke benadering maar organiseert wel op geregelde tijdstippen informatieavonden in België, waar ook VAMOZ-klanten aanwezig zijn om hun ervaringen met u te delen. Wil u hierop uitgenodigd worden, laat het ons dan even weten. Of verkiest u een privégesprek bij u thuis? Ook dat is mogelijk.

Deze aanpak maakt VAMOZ dé favoriete makelaar van Vlaamse Levensgenieters in Marbella!

 

 

 

 

 

 

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE