Fraud Blocker THE SKY IS THE LIMIT! | Vamoz
foto

Onlangs koos het VIER programma ‘The sky is the limit’ VAMOZ als dé Vlaamse makelaar bij uitstek om Harry en Olga te begeleiden in de zoektocht naar hun ‘stekje’ in Marbella.

Waar konden ze beter terecht dan het bruisende, mondaine Marbella waar superrijken hun gepolijste jachten laten glinsteren in de altijd aanwezige zon, de hoogste concentratie Ferrari’s ter wereld rondsnort en waar Gucci en Hermès meer koopgeile vrouwenbenen over de vloer krijgen dan een uitverkoop in de Wibra? Er wordt naar het schijnt zelfs gewerkt aan een rechtstreekse ‘pipeline’ met Veuve Cliquot…

Nee, alle gekheid op een (verguld) stokje! Marbella heeft inderdaad een stevige portie ‘glitter & glamour’ maar ook op een iets discretere manier is het hier bijzonder aangenaam vertoeven. De gezelligheid van het oude stadscentrum, de met palmbomen afgeboorde wandelboulevard aan zee, het perfecte microklimaat met aangename temperaturen het hele jaar rond, de tientallen golfterreinen, de schitterende vergezichten van op de heuvels,… nagenoeg iedereen voelt zich hier na een paar dagen sneller thuis dan een tomaat in een gazpacho.

Voor VAMOZ was het een heel aangename ervaring mee te werken aan dit programma en Harry en Olga de service te bieden die elke VAMOZ-klant ervaart. Na een grondige briefing bezochten we samen op maat geselecteerde panden voor ‘The sky is the limit’, waar Olga haar beste -op Louboutin geschoende- beentje kon voorzetten en Harry zich vodkagewijs kon onderdompelen in het unieke Marbella jetset gevoel.

In Marbella is the sky misschien the limit maar als we naar buiten kijken, zien we vooral dat die stralend blauw is en die luxe willen we met veel plezier met u delen.

Tot binnenkort in Marbella!

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE