Nineteen41: modern kleinschalig project op de new Golden Mile (Estepona)

Omschrijving

UITVERKOCHT

Nineteen41 is een exclusief en modern project bestaande uit slechts 60 appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers.

De gelijkvloers appartementen hebben grote terrassen en een privétuin, de penthouses met 3 en 4 slaapkamers hebben een spectaculair solarium met uitzicht op zee.

Dit complex, met strakke, organische lijnen die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving, heeft gemeenschappelijke ruimtes waaronder een zwembad, spa, fitnessruimte, kleedkamers en zelfs een coworking-ruimte en gemeenschappelijke keuken.

Verder is er een beveiligingssysteem en installatie van videobewakingscamera’s, evenals een nummerplaatherkenningssysteem bij de toegang tot de garages. Een parkeerplaats en berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Alle appartementen zijn ruim en licht, met een open layout en grote ramen die zijn ontworpen om het natuurlijk licht maximaal binnen te laten en te genieten van het prachtige uitzicht.

Nineteen41 is gelegen aan de New Golden Mile, tussen Puerto Banús en Estepona, in een van de meest gegeerde regio’s van dit moment. Het project is omgeven door enkele van de meest exclusieve golfbanen aan de Costa del Sol, op slechts een paar minuten van het strand van El Saladillo en Playa del Sol Villacana.

De oplevering van Nineteen41 is voorzien tegen Q1 2025.

Wenst u meer specifieke informatie over dit uniek project in Costalita en de beschikbaarheden, of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle woningen in Nineteen41. 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

 

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond