Marbella Club Hills: exclusief villa appartementen project (Benahavis)

vanaf € 530.000

Omschrijving

Een exclusief villa-appartement met spectaculair zeezicht kopen in de groene omgeving van Benahavis? Marbella Club Hills vlakbij de gerenommeerde Marbella Club, gepromoot door immo Vamoz Marbella, biedt heel wat mogelijkheden.

Marbella Club Hills bestaat uit 16 semi-vrijstaande villa’s met 4 slaapkamers en 110 villa-appartementen met 2 tot 4 slaapkamers, variërend in grootte van 104 tot 224 vierkante meter; plus ruime terrassen en tuinen.

Deze eigentijdse appartementen en penthouses in Benahavis hebben allemaal een spectaculair uitzicht op zee in een privé omheinde omgeving.

Bewoners hebben exclusieve toegang tot on-site faciliteiten, waaronder gemeenschappelijke tuinen, zwembaden, tennis- en paddletennisbanen, een fitnessruimte, een speeltuin en privégarages.

Ideaal als investering, tweede huis of permanente woning in Marbella, deze super stijlvolle eigentijdse appartementen en penthouses zijn gelegen in de groene enclave van Benahavis grenzend aan de exclusieve Marbella Club en een manege, maar toch slechts 15 minuten van Marbella en 10 van Puerto Banus .

Marbella Club Hills bestaat uit een selectie van moderne appartementen, penthouses en duplex-appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. De elegante architectuur is ontworpen om een ​​beroep te doen op het verfijnde oog. Het uitzicht op de Middellandse Zee staat centraal, met gebruik van grote ramen van vloer tot plafond en patiodeuren, ontworpen om de binnenruimtes met natuurlijk licht te overstelpen en toegang te bieden tot prachtige privéterrassen.

De exacte configuratie (inclusief het aantal slaapkamers) en de positie hangt af van het type woning dat u kiest. Elk appartement beschikt over een grote leefruimte met een geïntegreerde keuken en ontbijtbar, eet- en zithoeken en luxe slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast zijn de privéterrassen bijzonder aantrekkelijk met decoratieve pergola’s met uitschuifbare parasols en hebben de penthouses aanzienlijk grotere terrassen en een eigen dompelbad.

Troeven:

 • Keuze uit luxe appartementen en penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers
 • Spectaculair zeezicht
 • Zeer ruime appartementen
 • Veel on-site faciliteiten zoals tennis- en paddletennisbanen, een fitnessruimte en een speeltuin
 • Vamoz heeft toegang tot alle appartementen en penthouses in Marbella Club Hills: appartementen met 3 slaapkamers starten aan 530.000 euro, penthouses met 3 slaapkamers starten aan 749.000 euro & penthouses met 4 slaapkamers starten aan 950.000 euro. De huidig gelanceerde Fase 1 van dit project heeft geen appartementen met 2 slaapkamers.

 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond