Fraud Blocker VRAAG VAMOZ ALS MAKELAAR VOOR JOU OP TE TREDEN | Vamoz

Wij hebben vorig jaar een appartement gekocht in Spanje, in Marbella via Vamoz. De begeleiding die we van Vamoz hebben gekregen was uitstekend, we hebben niet alleen erg veel mogelijke locaties en appartementen en huizen bezocht maar we hebben ook veel goede adviezen gekregen. Die adviezen hadden we als leek ook beslist hard nodig. Adviezen niet alleen over locaties maar ook over wat waar te doen is, wat de voor- en nadelen van bepaalde locaties waren etc.

Via Vamoz zijn we nadat we een appartement hadden gevonden ook goed begeleid in het bepalen van de prijs die we moesten bieden. Vervolgens hebben ze een uitstekende advocaten firma geadviseerd die ons in het vervolgtraject heel goed heeft begeleid. Tenslotte is ons door Bert een uitstekende property manager geadviseerd voor als we langere tijd niet in ons appartement zijn.

Tenslotte hebben we aan deze hele mooie ervaring een paar levensgenieters gevonden waar we nog steeds een heel goed contact mee hebben.

Ons advies als je iets wilt kopen in deze regio en zelf niet erg veel ervaring en kennis hebt van hoe het werkt vraag Vamoz als makelaar voor jou op te treden. Uiteraard is Vamoz ook uitstekend als je de kennis en ervaring wel hebt.

Rita en Peter S.