Fraud Blocker VAMOZ: PROFESSIONEEL, NIET OPDRINGERIG MAAR EERLIJK EN BETROUWBAAR ADVIES | Vamoz

We hebben Bert & Inge voor het eerst ontmoet op de Second Home-beurs in Antwerpen. Zij waren de enige standhouders bij wie we onmiddellijk een goed gevoel hadden en echt luisterden naar wat wij wilden. Al gauw was de beslissing gemaakt dat we een 3-daagse trip naar Marbella gingen maken om de omgeving te verkennen en panden te gaan bezichtigen.

Bert had een volledige planning gemaakt om de 3 dagen maximaal te benutten. Na enkele bezoeken begreep hij steeds beter waar we naartoe wilden en Bert slaagde er zelfs in om nog wat extra bezoeken in te plannen, opportuniteiten die zich recent aanboden. Flexibiliteit alom dus..! Zo bezochten we ook een tweede appartement in Capanes Del Golf : niet voorzien, juist op de markt maar lichtjes boven ons budget…Op slag verliefd natuurlijk op dit pand !

Onder het motto ‘wie niet waagt, niet wint’ moedigde hij ons aan om toch een bod uit te brengen ! Nog geen dag later kregen we een telefoontje van Bert : ons bod was aanvaard ! We waren de trotse eigenaars van dit pand geworden.. Bert en Inge brachten ons ook in contact met een nederlandstalige advocate die de hele verkoopsprocedure op professionele manier heeft afgehandeld.

Ook na de verkoop blijven Bert en Inge contact houden met hun klanten en organiseren op geregelde tijdstippen bijeenkomsten waar iedereen kan op afkomen die tijd & zin heeft. Leuke manier om andere Belgen te leren kennen die in Marbella en omstreken vertoeven en het zoveelste bewijs dat Bert & Inge dit met hart en ziel doen en het niet enkel om centen draait.

Wij kunnen VAMOZ alleen maar aanraden : professioneel, totaal niet opdringerig maar eerlijk en betrouwbaar advies. Bedankt!

Koen en Veerle D. – Wortegem