Libella: off-plan nieuwbouwappartementen met zeezicht aan Selwo Park

vanaf € 502.430

Omschrijving

Libella bestaat uit in totaal 67 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers (26 units in fase I en 41 in fase II).  Afhankelijk van het type zullen sommige woningen ook worden uitgerust met een privé zwembad of jacuzzi.

Libella is gelegen in het noordelijke deel van Parque Selwo, een groene enclave in de driehoek van de gemeenten Estepona, Marbella en Benahavís. Het ligt op een uur van de luchthaven van Malaga en op 25 minuten van Marbella. Het project heeft ook toegang tot de A-7, waardoor het slechts 10 minuten van het stadscentrum van Estepona en het strand ligt.

De appartementen en penthouses die in Libella te koop zijn, zijn oost, zuid-oost of zuid gericht en hebben een ongelooflijk uitzicht over de natuur van het park en op zee.

Ze zijn voorzien van vloerverwarming en worden uitgerust en afgewerkt met de nieuwste hoogwaardige materialen. De bouwfirma biedt een ruime keuze uit verschillende afwerkingen.

Alle units hebben grote terrassen, de penthouses hebben daarenboven nog een solarium.

De gemeenschappelijke delen van Libella bestaan uit aangelegde tuinen en een prachtig zwembad met uitzicht op zee. In de toekomst komt er ook een clubhuis, dat gedeeld zal worden door 4 projecten, met verwarmd zwembad, sauna, spinning room, gastro-bar en social club. Daarnaast hebben alle units een eigen parkeerplaats en bergplaats.

De oplevering van Libella is voorzien voor Q4 2025.

Wenst u meer specifieke informatie over dit nieuwbouw project op de New Golden Mile in Estepona en de beschikbaarheden, of wenst u een (virtueel) bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle appartementen en penthouses in Libella. De actuele up-to-date prijzen starten aan 502.430 euro excl BTW en aankoopkosten 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

 

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond