vamoz second home antwerpen beurs

Gepakt, gezakt en met volle moed reisden we af naar het aloude en ons welbekende Amberes, oftewel Antwerpen voor de Vlamingen, Aantwaarpe voor de ‘locals’. Sinds lange tijd weer in onze hometown en raar-maar-waar: stralend weer die vrijdag. Heeft dit met de klimaatopwarming te maken of was het gewoon geluk? Wauw … bijna een halve eeuw in België gewoond en nu plots … de zon? Het leek een surrealistisch gegeven dat zelfs Salvador Dali tot inspiratie had kunnen bekoren, maar inderdaad, de weerman had gelijk: zuiderse temperaturen, korte rokjes en koele pinten op de terrassen. Het zou een superdag worden … ware het niet dat België toch steeds België blijft en het goede weer daar steeds van korte duur. Tegen een uur of 6 ‘s avonds was het van dat: zware onweders alom en als letterlijk verzopen kiekens kwamen we weer thuis van de beurs.  Ons gedacht om samen met vrienden gezellig een terrasje te doen werd vervangen in ‘hier-zitten-we-weer-binnen met een pull aan’ … OK, binnen, maar dan wel met vrienden. Dat was toch wel iets waarvan we goedgezind werden.

Niet getreurd … goed weer, dat is gewoonweg super voor de beurs, want dan komen enkel de echte belangstellenden een kijkje nemen. De door beursorganisatoren en standhouders gekende weekenddagjesvullers, zonnedromers, wat-doen-we-vandaag-met-de-kids-om-de-dag-door-te-brengers, we-hebben-gratis-kaarten-dus-moeten-maar-eens-gaan-kijkers, … deze mensen gaan dan steevast naar de zee of blijven voor de BBQ in eigen tuin dat weekend. Oef en goed voor ons!

We konden het zeer duidelijk merken aan de kwaliteit van de bezoekers op onze stand: zeer gerichte vragen, vragen van de échte levensgenieters die de voordelen van Marbella en omstreken reeds kennen of wilden leren kennen omdat ze van vrienden en/of bekenden gehoord hadden dat het toch dé place-to-be Is voor levensgenieters zoals zijzelf. Het Knokke van België, het Saint-Tropez van Frankrijk, … alleen … hier in Marbella heb je ook nog het goede weer, het ganse jaar door. Reeds meer dan voldoende onderstreept in vorige blogs … hier gaan we het nu even niet meer over hebben.

Tot onze spijt moesten we de bezoekers op Second Home wel meedelen dat de prijzen weer aan het stijgen zijn in en rond Marbella. Diegenen die reeds langer aan het rondkijken zijn, beseffen dat ook en moeten vaststellen dat ze wel eens een kans hebben laten liggen de vorige keer dat ze hier waren en hun aankoop uitstelden. Want laat u niets wijsmaken: een goed pand op de juiste locatie en aan een correcte prijs … dat staat hier nooit lang te koop.

Niet langer wachten, jongens … the clock is ticking. VAMOZ – Leef nu!

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE
Download onze aankoopgids hier en ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella. We zouden zeggen: VAMOZ!
GRATIS AANKOOPGIDS:
IT’S ALL ABOUT THE MONEY
Uw aankoopgids aanvragen