MARBELLA: IMMO & VASTGOED TE KOOP OP WANDELAFSTAND BARS & RESTAURANTS

De afgelopen 15 jaar heeft Marbella haar reputatie als eersteklas vakantiebestemming versterkt omwille van vele factoren, zoals het fantastische weer, de majestueuze natuurlijke omgeving en de hooggewaardeerde gastronomie. In Marbella is lekker eten & drinken nooit ver weg. Van tapas, paëlla, sangria, cava en verse vis tot de spectaculaire gerechten van de sterrenrestaurants, Marbella en omgeving heeft voor ieder wat wils. Vindt hier uw appartementpenthousehuis of villa te koop vlakbij uw favoriete gastronomische plekjes in Marbella aan de Costa del Sol in Spanje.

Gezien de grootte van onze stad, is het een grote trots dat vier lokale restaurants dit jaar Michelin-sterren hebben gekregen vanwege hun creativiteit en hun passie voor innovatie. De winnende restaurants zijn:

Wist u dat Marbella 5 Michelin-sterren restaurants heeft? Snakt u een keer naar de vertrouwde Belgische keuken, dan kan u terecht in 1 van de talrijke Belgische eetcafé’s en retaurants die Marbella rijk is, zoals Casanis, Zozoi, Macaao Beach, Terraza Aguadulce of Café Belga. Verse mosselen of steak tartar zoals u die kent van thuis, maar dan overgoten met een heleboel zon.

immo & vastgoed te koop bij bars & restaurants

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische vastgoedmakelaar in Marbella voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Vastgoed of immo te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod nieuwbouwprojecten en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN IMMO TE KOOP BIJ BARS & RESTAURANTS IN MARBELLA