Fraud Blocker STRIJD TEGEN ILLEGALE MAKELAARS GAAT VOORT | Vamoz
BIV

Het BIV, Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars, meldt dat tijdens het laatste trimester van 2016, 8 vonnissen werden uitgesproken aangaande onwettige beoefenaars die het beroep illegaal en dus zonder erkenning  hebben uitgeoefend. In totaal werden vorig jaar 43 personen door het gerecht uit de markt gehaald wegens illegale makelaardij. Dat zijn er 19 meer dan in 2015.

Bovendien merken ze dat er steeds strenger wordt opgetreden tegen deze frauduleuze praktijken. De dwangsommen die door de verschillende rechtbanken van koophandel gevorderd worden lopen steeds vaker op tot 5000 euro per dag en per inbreuk, met soms zelfs uitschieters tot 7000 euro per dag en per inbreuk.

De dienst Opsporing van het BIV blijft actief waken over de vastgoedmarkt zodat deze exclusief voorbehouden blijft aan de professionelen.

¡Vergewis u er steeds van dat uw makelaar in Marbella wettelijk in orde is!

Vamoz is zowel aangesloten bij het BIV met nummer 510790, als bij het AIPP, de Association of International Property Professionals. Wij ondersteunen u op een professionele en correcte manier in uw zoektocht naar uw droomwoning in en rond Marbella aan de Costa del Sol in Spanje.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE