marbella inschrijven

Wat maakt de Costa del Sol zo begerenswaardig bij Belgen en Nederlanders ? En waarom zijn Marbella en de Costa del Sol wereldwijd een bestemming met naam en faam?

Als belangrijkste reden geldt natuurlijk het fantastische klimaat. Wist u dat het weer in Marbella een van de beste is in gans Europa? Met de koelere zomers en warmere winters is Marbella een zeer hoog aangeschreven vakantiebestemming. Het weer in Marbella is aangenamer dan in de rest van Spanje en zelfs dan in de rest van de provincie Malaga. Dit dankzij de ligging van Marbella aan de voet van de berg ‘La Concha’. La Concha ligt net achter Marbella en beschermt de stad in de winter tegen de koude van het binnenland en in de zomer tegen de grote hitte. Dankzij La Concha geniet Marbella van een microklimaat, met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 18° C en slechts 35 regendagen per jaar.

La Concha en de nabije Sierra de las Nieves zorgen verder voor mooie uitzichten waarvan uiteraard veel woningen genieten. Ook de panoramische zichten op de Middellandse Zee, Gibraltar en zelfs de Noord-Afrikaanse kustlijn zijn een grote troef van menig vastgoed in Marbella.

Marbella voor levensgenieters

De Costa del Sol staat ook algemeen bekend als de Costa del Golf. Dit mag niet verbazen als u bedenkt dat het klimaat hier perfect is voor de verwoede golfspeler. Met het grootste aantal golfbanen in Europa is Marbella een echt golfparadijs.

Het is trouwens niet alleen de golfsport die Belgen en Nederlanders aantrekt, er zijn nog tal van andere ontspanningsmogelijkheden zoals wandelen, paardrijden, zwemmen, varen, skiën (inderdaad!) en … lekker eten en drinken. Ook vormt Marbella een prima uitvalsbasis voor culturele dagtochten. We kunnen dus gerust spreken van de Costa del Levensgenieters!

Marbella is echt een plek waar het het hele jaar door goed vertoeven is. En dit niet enkel voor rijken en beroemdheden. Het leven in Marbella is zelfs uitermate betaalbaar. Natuurlijk is het leuk om eens kennis te maken met de glitter en glamour die in Marbella nooit ver weg is.

Er zijn echter voldoende cafétjes en strandrestaurants waar iedereen terecht kan. Probeer zeker eens een verse zeevruchtenschotel, proef de tapas in het oude stadsgedeelte van Marbella of geniet van een koele sangria met zicht op zee.

Ook wanneer u van shoppen houdt, bent u op de juiste plaats: kies voor de designers shops in Puerto Banús, voor de typisch Spaanse winkeltjes in de oude binnenstad in Marbella of zie het groots en ga naar het grootste shoppingcenter van de Costa del Sol, La Canada.

Het klimaat, de omgeving, het ongelooflijke vastgoedaanbod en de bruisende Marbella lifestyle overtuigen veel Belgen en Nederlanders om aan de Costa del Sol een eigendom aan te kopen en dus ook in zichzelf te investeren. Levensgenieters voelen zich hier onmiddellijk thuis!

Vastgoed in en rond het mondaine Marbella

Het is al vele jaren geleden dat de vastgoedprijzen in en rond Marbella zo gunstig waren voor potentiële kopers. Marbella en de Costa del Sol blijven echter nog steeds iets duurder dan andere regio’s in Spanje. Dit heeft natuurlijk zo zijn redenen: Marbella is voor vele potentiële kopers zeer aantrekkelijk omdat deze kosmopolitische stad leeft en er in deze omgeving het ganse jaar door iets te beleven valt. Cultureel, culinair, sportief, … noem maar op. Dit vaak in schril contrast met andere Spaanse regio’s.

Dat deze regio enkel voor rijke Noord-Europeanen zou weggelegd zijn, is echter volledig uit de lucht gegrepen. Toegegeven, er zijn dure buurten in Marbella zoals bijvoorbeeld de Golden Mile, Puerto Banús en La Zagaleta. Hier hebben de luxe-villas en appartementen vele rijken en vedetten aangetrokken. Denk maar aan George Clooney, Julio Iglesias en Antonio Banderas, die hier een indrukwekkend optrekje hebben.

Maar er is zeker ook plaats voor de middenklasse. Vamoz slaagt er steeds in om uw perfecte woning te vinden. Of u nu op zoek bent naar een pand in alle rust of juist vlakbij het bruisende leven. Het aanbod is breed, maar Vamoz kent de markt en garandeert u de beste prijs.

Maak kennis met Marbella

Ook wanneer u op dit moment nog niet van plan bent een eigendom aan te kopen in Marbella, blijft het een absolute aanrader om Marbella met een bezoek te vereren. Op slechts 3 uren vliegen met één van de vele dagelijkse charter- en lijnvluchten vanuit België of Nederland komt u terecht in een andere wereld. U zult vlug zelf ondervinden waarom Marbella en de Costa del Sol zo populair zijn bij Belgische en Nederlandse investeerders in vastgoed.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE
Download onze aankoopgids hier en ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella. We zouden zeggen: VAMOZ!
GRATIS AANKOOPGIDS:
IT’S ALL ABOUT THE MONEY
Uw aankoopgids aanvragen