Wij waren op zoek naar een appartement in de Marbella regio, maar alle door ons geselecteerde panden bleken ter plaatse niet te voldoen aan onze verwachtingen.

Na 1 dag samen op stap, voelde Bert en Inge direct aan wat voor ons belangrijk was en kwamen ze met een nieuwe lijst panden op de proppen om de volgende dag te bezoeken. Bij nummer 1 was het onmiddellijk bingo, liefde op het eerste zicht, iets groter dan voorzien maar voor ons perfect.

Met hun passie en kennis van de streek is Vamoz dé aangewezen partij om op zoek te gaan naar het pand dat best bij U past.

De gestructureerde uitstap brengt duidelijkheid omtrent ligging en de urbanisatie. Als Bert bijvoorbeeld zegt ‘van hier naar daar is 5 minuten fietsen of 15 minuten te voet’, dan sprongen we met z’n allen samen op de fiets en hebben we dat getest, ook te voet. Voor Bert en Inge is niet alleen de verkoop belangrijk maar ook de uitstekende opvolging nadien, ook al is het om iets te vragen omtrent iets volledig anders. Ze beschikken over een uitgebreid netwerk aan lokale contacten om u met raad en daad bij te staan.

Bij VAMOZ koopt u geen kat in een zak, maar een woning bij het strand!

Heleen en Bruno V. – Westende-Bad