Fraud Blocker DANKZIJ JULLIE KWAM ONZE ZOEKTOCHT NAAR EEN TWEEDE VERBLIJF IN EEN STROOMVERSNELLING | Vamoz

Onze zoektocht naar een tweede thuis in het zuiden van Spanje kwam pas echt in een stroomversnelling nadat we jullie site hadden verkend. We kwamen er op terecht door middel van een “like” op de facebookpagina van een bekende. Het uitzicht van jullie site en de voorstellingsvideo van Bert spraken ons onmiddellijk aan. Een eerste telefonisch gesprek met Bert bevestigde ons buikgevoel en we maakten al snel een afspraak voor een bezoek weekend. En er bestaan niet genoeg superlatieven om te beschrijven hoe jullie beiden uw “gasten” verwennen.

In functie van onze wensen en verwachtingen, door Bert heel professioneel op voorhand opgevraagd en besproken, hadden jullie een bezichtigingstraject opgesteld. Maar je kan niet alles plannen en sommige dingen moeten als bij toeval in mekaar passen. Maar in ons specifiek geval is Bert er in geslaagd om het toeval méér dan een handje toe te steken.

Jullie hadden al snel begrepen voor welk project we een gigantische interesse hadden. Alleen was dat project nog niet officieel op de markt. En dan slaagt Bert er in om op een zondagochtend, enkele uren voor we terug naar België moesten vertrekken, te regelen dat we dat project kunnen bezoeken. Binnen het uur was de zaak geklonken en de intentieovereenkomst getekend. Fenomenaal. Ondertussen is ons appartement ingericht en kijken we uit naar onze volgende bezoeken.

Amaurie en Herman S. – Beveren-Waas