Altura 160: luxueuze nieuwbouw appartementen met zeezicht in Benahavis

vanaf € 585.000

Omschrijving

Welkom bij nieuwbouw project Altura 160 in Benahavis

Ontdek Altura 160, een prachtig nieuwbouwproject gelegen op de New Golden Mile in Benahavis. Deze moderne appartementen met 2 of 3 slaapkamers bieden een ideale mix van comfort en stijl, perfect voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl aan de Costa del Sol.

Troeven

  • Zeezicht
  • Centrale ligging tussen Marbella en Estepona
  • Moderne afwerking
  • Beveiligd complex

Over het project en voorzieningen

Altura 160 is een exclusief residentieel complex bestaande uit vijf charmante gebouwen, elk met slechts 12 appartementen. U kunt kiezen uit woningen met 2 of 3 slaapkamers, allemaal voorzien van ruime terrassen. Gelegen op een schilderachtige heuvel, bieden deze appartementen een adembenemend oostelijk uitzicht op de golfvallei, in een omgeving die een unieke combinatie van privacy en luxe biedt.

De terrassen zijn prachtig geïntegreerd met de woonruimtes door grote ramen, waardoor het daglicht volop binnenstroomt en u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht. Deze woningen zijn harmonieus ingebed in het prachtige landschap, wat een gevoel van rust en ontspanning geeft aan de bewoners.

De appartementen beschikken over een royale woonkamer, een heerlijke lichte hoofdslaapkamer met eigen badkamer en twee extra slaapkamers die een tweede badkamer delen. De vijf penthouses hebben daarnaast een magnifiek privé dakterras, ideaal voor eindeloze ontspanningsmogelijkheden.

Bij oplevering zijn de woningen volledig uitgerust, zodat u direct kunt verhuizen en genieten. De appartementen worden gebouwd en afgewerkt met materialen van topkwaliteit. De moderne mediterrane inrichting past perfect bij het prestigieuze karakter van het resort.

Elke woning heeft een parkeerplaats in de ondergrondse garage, met voorbereiding voor een laadpunt voor elektrische voertuigen en een handige bergruimte.

Het complex is volledig omheind en biedt privé toegang, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. Binnen de omheining vindt u diverse groene zones en een schitterend gemeenschappelijk zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, compleet met zonneterras en toiletten.

Beschrijving van de locatie

De nieuwe woonwijk maakt deel uit van de gerenommeerde privé urbanisatie “La Hacienda del Señorío de Cifuentes”, waarmee ze het genot zullen delen van de huidige vier zwembaden met zijn uitgebreide tuinen, fonteinen en bar, allemaal in een bewaakt privégebied, met exclusieve conciërgeservice. Een van de rustigste urbanisaties aan de Costa del Sol, dat deel uitmaakt van de privé macro urbanisatie Los Jaralillos, op een bevoorrechte locatie hoog in de vallei, met panoramisch uitzicht op de golfbanen van Atalaya en El Paraiso en de baai van Marbella.

Altura 160 is ideaal gelegen in het prachtige Benahavis, op slechts 15 minuten rijden van het bruisende Puerto Banús en het charmante San Pedro de Alcántara. Dankzij de nabijheid van belangrijke snelwegen en internationale luchthavens (Malaga en Gibraltar zijn in minder dan 50 minuten te bereiken) is dit de perfecte locatie voor zowel gemak als luxe. U heeft ook eenvoudig toegang tot de hoofdwegen die het resort verbinden met Marbella, San Pedro en Benahavis.

Het pittoreske dorp Benahavis, beroemd om zijn sfeervolle restaurants, ligt op slechts 5 minuten rijden. De schitterende kustlijnen van Marbella en Estepona zijn binnen 20 minuten te bereiken, ideaal voor een dagje strand.

Altura 160 bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het winkelcentrum Guadalmina Alta en de internationale school Atalaya. U bent omringd door de meest prestigieuze urbanisaties zoals Tierra Viva (Dar Global by Lamborghini), La Alqueria, Finca de Jasmine, Atalaya Fairways, Los Arqueros Golf en Capanes del Golf.

Dit complex is ingebed in een reeds goed ontwikkelde en zorgvuldig onderhouden natuurlijke omgeving, wat zorgt voor een serene en groene leefomgeving. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de rust van de natuur en de nabijheid van alle voorzieningen en luxe die de Costa del Sol te bieden heeft.

Moderne interieurs

De appartementen van Altura 160 bieden moderne en lichte interieurs met open woonruimtes en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De keukens zijn volledig uitgerust met moderne apparatuur en bieden veel opbergruimte. De badkamers zijn stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen en uitgerust met moderne voorzieningen. De woningen in Altura 160 zijn gebouwd om maximaal comfort te bieden aan hun toekomstige bewoners, met een selectie van topkwaliteit materialen van hoogwaardige merken en een doordacht ontwerp. Zij beschikken over mechanische ventilatie, een warmtepomp voor warm water en een perfect airconditioning systeem, dat zich aanpast aan de temperatuur tijdens de koudere maanden evenals de warmere en hebben een optimale geluidsisolatie tussen de woningen en de buitenkant van het gebouw.

Energiezuinig

Energiecertificaat A

Afmetingen

De appartementen variëren in grootte met woonoppervlakken van 103 m² tot 127,7 m². De ruime terrassen variëren van 32,93 m² tot 84,25 m², wat zorgt voor een ideaal plaatje voor buitenleven en entertainment.

Opleveringsdatum

De oplevering van Altura 160 is gepland voor Q1 2026.

Prijsinformatie

De prijzen van de appartementen met 2 slaapkamers in Altura 160 beginnen vanaf 585.000 euro, exclusief BTW en aankoopkosten, en variëren afhankelijk van de grootte, ligging en het uitzicht. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en specifieke prijzen.

Wenst u meer specifieke informatie over dit nieuwbouw project in Benahavis en de beschikbaarheden, of wenst u een (virtueel) bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz Marbella, uw betrouwbare partner voor vastgoed in Benahavis

Ontdek ons aanbod van townhouses, appartementen en villa’s in en rond Benahavis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!

Vamoz Marbella, dé favoriete makelaar van Levensgenieters aan de Costa del Sol !

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Benahavis opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz Marbella echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

 

Details

  • Type: Appartementen
  • Status: Oplevering 2026
  • Locatie: Benahavis , New Golden Mile
  • Omgeving: Met zeezicht, Op wandelafstand zee

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond