Vastgoed Costa del Sol

Bent u op zoek naar vastgoed te koop aan de Costa del Sol? Een juiste partner vinden voor de aankoop van een huis, appartement, penthouse of villa in Spanje is helemaal geen sinecure. Wist u bijvoorbeeld dat in Spanje elke makelaar toegang heeft tot alle panden op de vastgoedmarkt. 1 betrouwbare partner is dus voldoende voor succes!

VAMOZ: Belgische vastgoedmakelaar voor levensgenieters

Het aantal vastgoedmakelaars aan de Costa del Sol is enorm, maar VAMOZ heeft zicht gespecialiseerd in vastgoed te koop in de regio Marbella aan de Costa del Sol. En dit aan levensgenieters uit Vlaanderen. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren.

Het vastgoedaanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare vastgoedmakelaar.

Vamoz kent de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw taal.

Maar er is meer. Uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen. Met de Vamoz club doen we daar wat aan. Bekijk het gerust als een serviceclub voor levensgenieters. Een club waar u als Vamoz-klant natuurlijk meteen lid van wordt.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog. VAMOZ – LEEF NU!

Te koop Costa del Sol per type woning

Het vastgoedaanbod aan de Costa del Sol is enorm. Een huis, appartement, villa of een andere type woning kopen? Hieronder kunt u alvast meteen de juiste type woning vinden aan de Costa del Sol

Huizen te koop costa del sol

Op zoek naar een volledig afgewerkte huis te koop aan de Costa del Sol? Of ontwerpt en bouwt u liever zelf uw huis? Vamoz regelt het allemaal! Wonen in een huis aan de Costa del Sol, in en rond Marbella, was nog nooit zo bereikbaar.

Appartementen te koop costa del sol

Graag een ruimer terras en panoramische zichten aan de Costa del Sol? Dan kunnen onze penthouses of appartementen u waarschijnlijk bekoren. De beste selectie penthouses te koop in en rond Marbella.

Villa’s te koop costa del sol

Op zoek naar een volledig afgewerkte of een off-plan design villa te koop? Of ontwerpt en bouwt u liever zelf? Vamoz heeft het allemaal! Vamoz regelt uw vastgoedproject van A tot Z. Wonen aan de Costa del Sol, in en rond Marbella, was nog nooit zo bereikbaar.

Nieuwbouwprojecten te koop Costa del Sol

De beste off-plan en recent gebouwde projecten op toplocaties in en rond Marbella. Unieke penthouses en luxueuze appartementen te koop met modern comfort. Moderne villa’s, hedendaagse vormgeving en afwerking op maat volgens uw wensen.

Te koop Costa del Sol op basis van ligging

De Costa del Sol heeft een totale oppervlakte van maar liefst 87.268 km². De ligging van uw woning is daarom zeer belangrijk; daarom hebben we ons vastgoed te koop ook ingedeeld op basis van de ligging. Denk bijvoorbeeld aan woningen met zeezicht, op de eerstelijns zee, op wandelafstanden van bars en restaurants of de zee. Allemaal zeer belangrijks liggingsfactoren voor een vakantiewoning waar u niet meteen aan denkt!

Te koop Costa del Sol op basis van voorzieningen

Wanneer kiest voor luxe vastgoed dan zijn bepaalde voorzieningen zeker eenmust op tijdens uw vakanties ten volle te genieten dank maar aan een binnenzwembad, conciërge dienst, open haard, padel tennis terrein, privé zwembad, sauna, verhuurdienst ter plaatse. Bij Vamoz hebben we een vastgoedaanbod met allerlei luxe voorzieningen!

Inge & Bert