logo BIV

Net zoals het beroep van architect of boekhouder, is het beroep van vastgoedmakelaar in België strikt gereglementeerd. In Spanje daarentegen kan elk individu met een telefoon, een computer en een auto zichzelf vastgoedmakelaar noemen.

Alhoewel Vamoz enkel actief is in en rond Marbella aan de Costa del Sol vinden wij het belangrijk om ons verder te onderscheiden van de zogenaamde ‘cowboys’ die de kust hier onveilig maken en alle vastgoedmakelaars in Spanje een slechte naam geven.

Daarom engageerde Vamoz zich ertoe om toe te treden tot het Belgische Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), wiens leden zich ertoe verbinden om het beroep volgens de deontologische principes van de plichtenleer uit te oefenen.

Vamoz staat namelijk al jaren voor betrouwbaarheid, kwaliteit en dienstverlening. Dit wordt dan ook keer op keer onderschreven door onze tevreden klanten.

Dankzij de voortdurende professionalisering binnen de makelaardij, en het toezicht door het BIV, is een erkende vastgoedmakelaar een onbetwiste meerwaarde voor één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven, namelijk het kopen van een appartement of villa.

Een erkend vastgoedmakelaar zal u vertrouwen geven, want hij wordt streng gecontroleerd door het BIV.

Of zoals het BIV zelf letterlijk schrijft op haar website: “Nepmakelaars die geen erkenning hebben, niet verzekerd zijn, geen deontologie onderschrijven, zich niet hoeven bij te scholen en dus geen garanties of zekerheden kunnen geven, zijn regelrechte oplichters, en geen vastgoedmakelaars. Net zoals kwakzalvers geen artsen zijn, een tekenaar nog geen architect is, en een hooligan geen supporter te noemen is.”

Vamoz is dan ook trots op haar officiële erkenning als professioneel werkende vastgoedmakelaar onder BIV-erkenningsnummer 510790.