Fraud Blocker VAMOZ MARBELLA NEEMT DEEL AAN COSTA BELGICA
vamoz marbella costa del sol spanje deelnemer costa belgica seizoen 2 villa

Vamoz Marbella: deelnemer Costa Belgica 2022.

Costa Belgica toont eigendommen te koop aan de Costa Blanca, met de reeds gekende makelaars van het eerste seizoen. Daarnaast komt dit tweede seizoen ook de Costa del Sol aan bod.  Vijf nieuwe Belgische makelaars zullen luxueuze villa’s en appartementen tonen in en rond Marbella. Uiteraard klopte VTM hiervoor ook aan bij Vamoz Marbella, dé favoriete makelaar van Vlaamse Levensgenieters in Marbella.

Van La Cala de Mijas tot Estepona

In de afleveringen van Costa Belgica worden lokale makelaars gevolgd in hun dagelijkse leven. Voor Vamoz’ zaakvoerder Bert is Marbella zijn natuurlijke habitat. Hij woont en werkt hier al meer dan 10 jaar en is met Vamoz Marbella actief in het luxe vastgoed segment. Dit zowel voor wat betreft appartementen, penthouses als villa’s. De comfort zone waarin Bert werkt, gaat van La Cala de Mijas tot Estepona, maar natuurlijk heeft hij ook toegang tot projecten die iets verder van Marbella liggen. In Spanje zijn er namelijk geen exclusiviteiten. Zowel richting Malaga als richting Sotogrande, alle panden te koop aan de Costa del Sol kunnen worden aangeboden door alle makelaars die actief zijn in deze regio.

Persoonlijke betrokkenheid

Bert’s sterke punt is het aanvoelen wat potentiële kopers daadwerkelijk zoeken in combinatie met de belangrijke vraag :’zou ik er zelf mijn geld insteken?” Twee parameters spelen dan een grote rol: waardevastheid van de regio en de eventuele herverkoopbaarheid van het eigendom. Vaak denken mensen dan “we moeten al denken aan verkopen en we hebben nog niets gekocht”. Dat klopt natuurlijk, maar de insteek hiervan is dat, wanneer je door omstandigheden – zakelijk of familiaal – in de toekomst zou moeten of willen verkopen, dat je goed en snel van je eigendom afgeraakt. ‘Goed’ betekent dat je geen geld verliest op je investering en ‘snel’ betekent dat je geen twee jaar moet wachten op een potentiële koper.
De Vamoz Marbella insteek is dat je een investering in de regio Marbella – Costa del Sol – best kunt zien als een investering in vastgoed én in zichzelf. Vandaar dat er op Bert’s naamkaartje  “Levensgenieter” staat en onze baseline “Leef nu” is.

Vamoz Club voor Levensgenieters

Vamoz Marbella onderscheidt zich verder van andere makelaars door haar Vamoz Club voor Levensgenieters, waar Vamoz-klanten automatisch lid van worden. Deze “social club” organiseert allerhande activiteiten voor de mensen die met Vamoz Marbella hebben aangekocht. Deze evenementen kunnen sportief, cultureel of culinair zijn. De ideale manier om mede-Vlamingen op een originele manier te ontmoeten. Het bewijs dat Vamoz Marbella recht in haar schoenen staat en de extra mile gaat voor mensen die met hen een eigendom in of rond Marbella hebben aangekocht.
Bent ook u overtuigd van onze meerwaarde? Contacteer ons dan vandaag nog, wij zetten met veel plezier mee onze schouders onder uw zoektocht! Vamoz!

 

Het tweede seizoen van Costa Belgica wordt uitgezonden op maandagavond op VTM2, met herhalingen op dinsdag en zondag.

Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE