MARBELLA: IMMO & VASTGOED TE KOOP OP WANDELAFSTAND ZEE

Er gaat een bijzondere aantrekkingskracht uit van de zee. Misschien gaat u niet elke dag naar het strand toe, maar weten dat het kan, de nabijheid van de zee voelen is al heel wat waard. Een woning dichtbij de zee kopen is niet alleen een prima investering in vastgoed, maar ook een investering in uzelf. Geniet van het heerlijke weer en de vele trendy strandbarren en lokale restaurantjes op de mooie wandel- en fiets promenade aan het strand van Marbella. Kijk hier om uw ideale appartementpenthousehuis of villa te koop te vinden op wandelafstand van de zee in de omgeving van Marbella.

Kan u zich een promenade voorstellen, meer dan 50 kilometer lang, met geen enkel obstakel voor voetgangers? Van La Cala de Mijas tot Estepona, langs indrukwekkende uitgestrekte stranden. Deze promenade, die de populairste toeristische bestemmingen in Zuid-Spanje met elkaar zal koppelen, is volop in de maak.

immo te koop op wandelafstand van de zee in Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Vastgoed of immo te koop vinden op wandelafstand van het strand aan de Costa del Sol? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod luxe nieuwbouwprojecten en herverkoop op wandelafstand van de zee.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN IMMO TE KOOP OP WANDELAFSTAND VAN DE ZEE IN MARBELLA