NIEUWBOUWHUIZEN TE KOOP MARBELLA

Op zoek naar een off-plan of nieuwbouwhuis te koop in Marbella dichtbij het strand, met zeezicht of aan de golf? Onze selectie nieuwbouwhuizen in en rond Marbella liggen allemaal op maximaal enkele kilometers van de zee en van een golfbaan. Bij Vamoz zweren we bij nieuwbouw, want alleen dan bent u zeker dat u voor jaren gerust bent. Voor u dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen.

Uw nieuwe huis in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al uw wensen en verwachtingen. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar enkel nieuwbouwhuis gebouwd door gekende, betrouwbare aannemers. Kijk hier voor een greep uit ons aanbod moderne & luxe huizen te koop in en rond Marbella aan de Costa del Sol.

In een nieuwbouw huis kan u heerlijk genieten van het leven in het zonnige Marbella zonder dat u last heeft van uw buurman die weer piano speelt. Of probeert te spelen. Dankzij de modernste isolatie hoort u in een nieuwbouwhuis enkel de stilte.

Luxe nieuwbouwhuis te koop Marbella

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe huis te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod nieuwbouw huizen en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN NIEUWBOUWHUIZEN TE KOOP IN MARBELLA