NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN TE KOOP MARBELLA

Op zoek naar een off-plan of nieuw gebouwd appartement in Marbella dichtbij het strand, met zeezicht of aan de golf? Onze selectie nieuwbouwappartementen in en rond Marbella liggen allemaal op maximaal enkele kilometers van de zee en van een golfbaan. Bij Vamoz zweren we bij nieuwbouw, want alleen dan bent u zeker dat u voor jaren gerust bent. Voor u dus geen hoogoplopende renovatiekosten of dure aanpassingen.

Uw appartement te koop in Spanje voldoet vanaf dag 1 aan al uw wensen en verwachtingen. Bovendien kiezen wij als onafhankelijke makelaar enkel nieuwbouw appartementen gebouwd door gekende, betrouwbare aannemers. Kijk hier voor een greep uit ons aanbod moderne nieuwbouw appartementen te koop in en rond Marbella aan de Costa del Sol.

Kies voor een nieuwbouwappartement. Nieuw is zorgelozer. Met een nieuwbouwappartement kan u eigenlijk maar drie dingen doen: genieten, genieten en genieten.

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Een luxe appartement te koop vinden in de buurt van een leuke bar of restaurant? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod nieuwbouwappartementen en herverkoop in de buurt van bars & restaurants.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN TE KOOP IN MARBELLA