De meeste Vlamingen denken dat het vastgoedsysteem in Spanje hetzelfde werkt als in België en gaan daarom op zoek naar verschillende vastgoedmakelaars op internet of op beurzen zoals Second Home in Antwerpen, Gent of Brussel.

Maar:

  1. In Spanje bestaan er helemaal geen exclusiviteiten en kunnen alle vastgoedmakelaars alle panden op de markt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.
  2. Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.
  3. Het is dus veel eenvoudiger én efficiënter om te werken met een onafhankelijke, Vlaamse vastgoedadviseur zoals VAMOZ, die enkel en exclusief voor u, de koper, werkt en niet voor de verkoper.
  4. U betaalt als klant helemaal niets voor onze diensten omdat onze collega makelaars en promotoren bereid zijn om hun commissies met ons te delen.
  5. VAMOZ is dé vastgoedspecialist voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol, dus waarom zou u uw tijd verdoen met andere, vaak anderstalige makelaars?
Ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella.
Waar wacht u nog op?
WACHT,
Vergeet uw GRATIS cadeau niet!
STUUR ME DE GRATIS EBOOK
NEEN, GEEN INTERESSE
Download onze aankoopgids hier en ontdek waar u op moet letten om op een slimme manier aan te kopen in Marbella. We zouden zeggen: VAMOZ!
GRATIS AANKOOPGIDS:
IT’S ALL ABOUT THE MONEY
Uw aankoopgids aanvragen