Vanian Valley: geschakelde woningen met uitzonderlijk zicht op zee in Selwo

vanaf € 530.000

Omschrijving

Vanian Valley is een exclusief residentieel project met 53 semi-vrijstaande designhuizen met uitzonderlijk uitzicht op zee, omgeven door aangelegde tuinen en moderne zwembaden.

De geschakelde woningen hebben 3 of 4 slaapkamers en 3 badkamers. Alle huizen hebben brede privé terrassen, solaria, privé tuinen en natuurlijk een berging en twee parkeerplaatsen.

Om volledig te kunnen profiteren van het mediterrane licht, bieden deze huizen open ruimtes die opgaan in de natuurlijke omgeving en zijn ze zo georiënteerd dat u van de zon kunt genieten totdat deze ondergaat. Door het gebruik van glas in de architectuur kan het zonlicht de kamers overspoelen en ze omhullen met helderheid en warmte.
Een volledig uitgerust interieur wacht op u: ruime kasten, eigen badkamers, designaccessoires en hoogwaardige details. De grote ramen versterken de ruimtelijkheid en helderheid die de woonkamers kenmerkt, met open keukens geïntegreerd in dezelfde ruimte.
De belangrijkste woonruimtes van elk huis hebben uitzicht op de zee en op de gemeenschappelijke tuinen, waardoor een geïntegreerde sfeer ontstaat in het landschap en de natuur rondom Vanian Valley.

De geschakelde woningen te koop in Vanian Valley worden omringd door meer dan 4.500 m2 aangelegde tuinen, met 2 zwembaden voor volwassenen, een kinderzwembad, een binnenzwembad, een spa, een volledig ingerichte fitnessruimte en een gemeenschappelijke ruimte voor allerlei doeleinden.

Vanian Valley is gebouwd met behulp van innovatieve materiaalsystemen en is ontwikkeld volgens criteria voor lage dichtheid en duurzaamheid.

De grote energie-efficiëntie betekent een minimale impact op het milieu en meer comfort en waarde in uw nieuwe huis.
Bij Vanian Valley worden innovatieve bouwsystemen en materialen gebruikt om een hogere kwaliteit, een lagere impact op het milieu en een kortere bouwtijd te bekomen. De oplevering van uw nieuwe huis is beperkt tot de helft van die van de traditionele bouw. Hierdoor kunt u veel eerder dan verwacht van uw nieuwe huis genieten.

Vamoz heeft toegang tot alle huizen in Vanian Valley: prijzen starten aan 530.000 euro

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond