The Oakhill Marbella: rustig gelegen duplex penthouses (La Mairena)

vanaf € 359.000

Omschrijving

Een luxueus duplex penthouses kopen op een privélandgoed te midden van een prachtig natuurlandschap in de heuvels bij Marbella? The Oakhill Marbella, gepromoot door immo Vamoz Marbella, biedt heel wat mogelijkheden.

Dit boetiek project bestaat uit 40 stijlvolle appartementen en duplex-penthouses met 2 of 3 slaapkamers. Enkele kenmerken van dit project zijn premium marmeren vloeren, moderne keukens met Siemens-apparatuur en luxe badkamers met inloop douches, ruime woonruimtes en grote terrassen gemaakt voor de typische Spaanse buitenlevensstijl. De gelijkvloers appartementen hebben een ruime tuin waar optioneel een buitenkeuken, privézwembad of jacuzzi geïnstalleerd kan worden.

De 2 slaapkamer gelijkvloers appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van 126 m2, een terras van minimaal 30 m2 en een privé tuin van minimaal 69 m2. De 3 slaapkamer gelijkvloers appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van 155 m2, een terras van minimaal 30 m2 en een privé tuin van minimaal 193 m2. De duplex penthouses met 2 slaapkamers hebben een bebouwde oppervlakte van 115 m2, een terras van 33 m2 en een solarium van 77 m2 en de duplex penthouses met 3 slaapkamers hebben een bebouwde oppervlakte van 152 m2, een terras van 24 m2 en een solarium van 113 m2.

The Oakhill ligt in een prachtig beschermd biosfeerreservaat op slechts 5 minuten rijden van de kustlijn van Marbella en van het clubhuis van El Soto Golf, waar ze een leuk restaurant, fitnessfaciliteiten en een 9 holes golfbaan hebben. Elviria ligt op 10 minuten rijden net als La Cala de Mijas.

The Oakhill is een elegante gemeenschap van luxe en ruime appartementen op het uitgestrekte terrein van wat voelt als een privélandgoed. Prachtige landschappen omringen het project en een imposante oprijlaan leidt naar de huizen. De drukte van het hedendaagse leven wordt een verre herinnering in een van de mooiste en meest rustige gebieden van Zuid-Spanje.

Privacy, exclusiviteit en gemak vormen de kern van het “Boutique Living” -concept dat The Oakhill definieert – een lifestyleconcept dat is ontworpen voor mensen die genieten van de rust, ruimte en schoonheid van een landelijke omgeving in de onmiddellijke nabijheid van steden zoals Elviria en Marbella.

Om het luxe gevoel compleet te maken, is er een on-site Estate Manager die zich inzet voor maximaal comfort voor alle eigenaren, ondersteund door een conciërgeteam.

Alle units komen met een parkeerplaats en berging.

Troeven:

 • Keuze uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers
 • Zeer rustig gelegen in een prachtig beschermd biosfeerreservaat
 • Panoramische berg- en natuur zichten
 • Zeer ruime appartementen met grote terrassen
 • Luxe afwerkingsgraad
 • Gemeenschappelijke tuin met groot zwembad en social area
 • Vamoz heeft toegang tot alle nog beschikbare appartementen en penthouses in The Oakhill Marbella: gelijkvloers appartementen met 2 slaapkamers starten aan 319.000 euro, gelijkvloers appartementen met 3 slaapkamers starten aan 309.000 euro, duplex penthouses met 2 slaapkamers starten aan 359.000 euro & duplex penthouses met 3 slaapkamers zijn uitverkocht.

 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse