The Heights: eerstelijns golf villa’s in La Resina op de New Golden Mile

€ 1.200.000

Omschrijving

The Heights is een luxe project bestaande uit 12 privévilla’s in een beveiligd en omheind golf- en countryclub domein.

Deze fantastische villa’s bevinden zich op een toplocatie, eerstelijns golfbaan La Resina.

Elke villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl in combinatie met een functionele verdeling, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

De ruime villa’s in The Heights hebben 2 verdiepingen en een plafond met dubbele hoogte in de woonkamer waardoor deze de hele dag in het licht baadt. Deze luxe villa’s worden gebouwd met alleen de beste materialen.

Vanuit uw tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen.

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3/4
Bebouwde oppervlakte: 306,9 – 403,74 m2
Perceel: 1.058,38 – 1.151,79 m2
Terrassen: 62,1 -133 m2
Zwembad: 34,8 – 41,6 m2
Zuidoost gericht

The Heights biedt veel voorzieningen en diensten in de onmiddellijke omgeving. Vanaf het moment dat u de beveiligingsboog van La Resina passeert, kunt u er zeker van zijn dat uw huis veilig is. Bij de ingang staat een 24-uurs beveiligingssysteem.

Bij aankoop in The Heights wordt u lid van de gezinsvriendelijke country club van La Resina Golf. Naast golf heeft deze exclusieve club een gymzaal, paddle, tennisbanen en een klein winkelcentrum.

Als u van golf houdt, bent u op de juiste plek! La Resina Golf wordt beschouwd als een van de beste 9-holes aan de Costa del Sol; Het heeft prachtige tuinen en groenvoorzieningen. Naast La Resina Golf zijn er ongeveer 40 golfbanen bij u in de buurt. Een van hen is Villa Padierna Golf op slechts 10 minuten van New Heights, dat zich ook bevindt in een natuurlijke omgeving waar het beoefenen van golf een unieke ervaring wordt.

Vamoz heeft toegang tot alle villa’s in The Heights. De prijzen starten aan 1.200.000 euro

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse