Olivos Real de La Quinta resort: nieuwbouw 3 slaapkamer appartement

Omschrijving

Een instapklaar nieuwbouw appartement kopen dat licht, ruimte, rust, natuur, comfort en privacy combineert?

Het 3-slaapkamer appartement nummer 612 op de 1ste verdieping in blok 6 van Olivos2 biedt u dit alles en nog veel meer.

Over Real de La Quinta

Het Real de La Quinta resort zal bestaan uit verschillende projecten van villa’s en appartementen die zorgvuldig ingepland worden rondom een ​​hotel, restaurants, winkels, golfbaan en academie, wellness-spa, paardensportcentrum, boomgaarden en een prachtig meer met een strand en clubhuis.

De natuur is een integraal onderdeel van het leven in dit project. De bevoorrechte locatie naast het Unesco-biosfeerreservaat biedt u de vrijheid om van uw persoonlijke versie van buitenleven te genieten, van wandelen en paardrijden tot gewoon genieten van het fantastische uitzicht.

De appartementen in Olivos Real de La Quinta verbinden natuur, traditie en modern design in de idyllische omgeving van een prachtig natuurpark. Hun verhoogde ligging op de zuid- en zuidwest gelegen berghelling zorgt voor een panoramisch uitzicht en benut het natuurlijke licht en de prachtige mediterrane zon ten volle.

Dit modern appartement met 3 slaapkamers heeft een zuid oriëntatie en ongelooflijk uitzicht op de kust naar Gibraltar, op een heldere dag zelfs tot Noord-Afrika.

Innovatief gebruik van ruimte en design brengt binnen en buiten samen en benut maximaal het adembenemende panoramische uitzicht.

Kenmerkend voor Olivos Real de La Quinta zijn de combinatie van traditionele materialen en moderne ontwerpen, zoals het gebruik van Arabische tegels, steen en hout, open-plan layouts, glazen balustrades op de terrassen, domotica met inbegrip van jaloezieën en klimaatregeling, zorgvuldig bestudeerde verlichtingssystemen en glazen binnendeuren van 2,40 m hoog om het gevoel van ruimte te benadrukken. Duurzaamheid staat centraal in dit project.

Olivos bestaat uit 90 appartementen verdeeld over 12 gebouwen van slechts 3 verdiepingen, met maximaal drie appartementen per niveau en gemeenschappelijke tuinen met zwembaden voor volwassenen en kinderen en een aantal zonneterrassen.

Elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats in de garage en een beveiligde prive-opslagruimte.

Indien gewenst zorgt het plaatselijke team voor u en voor uw eigendom. Of het nu gaat om uw supermarkt inkopen, het schoonmaken van uw zwembad, het verzorgen van uw tuin, om uw woning in de gaten te houden terwijl u weg bent, de post aannemen, helpen met verzekeringen of juridische zaken,…

Ervaar de veiligheid en vertrouwdheid in een betoverend 200 hectare bergrijk landgoed in Marbella / Benahavis, naadloos geïntegreerd in de idyllische uitlopers van de Sierra de las Nieves in Andalusië, met uitzicht op de majestueuze La Concha berg, de pittoreske kosmopolitische Costa del Sol en grenzend aan het Unesco biosfeer reservaat. En dit alles met de charme van traditionele Andalusische dorpen evenals het bruisende Marbella en Puerto Banús op slechts zo’n 15 minuten rijden.

Over appartment 612

 • 3 slaapkamers en 2,5 badkamers
 • 1ste verdieping
 • 149,69 m2 bebouwd
 • 68,68 m2 terras, aansluitend aan de leefruimtes
 • berging nummer 8 en parkeerplaatsen nummers 10 + 15
 • 995.000 euro excl kosten en excl inrichting

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond