Olivos Real de La Quinta: prestigieus resort project (Nueva Andalucia)

Omschrijving

LAATSTE PENTHOUSE!

Een nieuwbouw appartement kopen dat licht, ruimte, rust, natuur, comfort en privacy combineert? Het luxueuze resort project Olivos Real de La Quinta in Nueva Andalucia, gepromoot door immo Vamoz Marbella, biedt heel wat mogelijkheden.

Het resort zal bestaan uit verschillende projecten van villa’s en appartementen die zorgvuldig ingepland worden rondom een ​​hotel, restaurants, winkels, golfbaan en academie, wellness-spa, paardensportcentrum, boomgaarden en een prachtig meer met een strand en clubhuis. Olivos is het eerste appartementen complex dat gebouwd zal worden in het resort.

De natuur is een integraal onderdeel van het leven in dit project. De bevoorrechte locatie naast het Unesco-biosfeerreservaat biedt u de vrijheid om van uw persoonlijke versie van buitenleven te genieten, van wandelen en paardrijden tot gewoon genieten van het fantastische uitzicht.

De appartementen in Olivos Real de La Quinta verbinden natuur, traditie en modern design in de idyllische omgeving van een prachtig natuurpark. Hun verhoogde ligging op de zuid- en zuidwest gelegen berghelling zorgt voor een panoramisch uitzicht en benut het natuurlijke licht en de prachtige mediterrane zon ten volle.

De moderne appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers hebben een zuid of zuidwest oriëntatie en ongelooflijk uitzicht op de kust naar Gibraltar, op een heldere dag zelfs tot Noord-Afrika.

Innovatief gebruik van ruimte en design brengt binnen en buiten samen en benut maximaal het adembenemende panoramische uitzicht.

Kenmerkend voor Olivos Real de La Quinta zijn de combinatie van traditionele materialen en moderne ontwerpen, zoals het gebruik van Arabische tegels, steen en hout, open-plan layouts, glazen balustrades op de terrassen, domotica met inbegrip van jaloezieën en klimaatregeling, zorgvuldig bestudeerde verlichtingssystemen en glazen binnendeuren van 2,40 m hoog om het gevoel van ruimte te benadrukken. Duurzaamheid staat centraal in dit project.

Er zijn in totaal 90 appartementen verdeeld over 12 gebouwen van slechts 3 verdiepingen, met maximaal drie appartementen per niveau. Elk heeft 2 of 3 slaapkamers, de 3 slaapkamer units met een extra toilet. De gelijkvloers appartementen hebben een eigen tuin.

De gemeenschappelijke tuinen bestaan uit zwembaden voor volwassenen en kinderen en een aantal zonneterrassen.

Elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats in de garage en een beveiligde prive-opslagruimte.

Indien gewenst zorgt het plaatselijke specialistteam voor u en voor uw eigendom. Of het nu gaat om uw supermarkt inkopen, het schoonmaken van uw zwembad, het verzorgen van uw tuin, om uw woning in de gaten te houden terwijl u weg bent, de post aannemen, helpen met verzekeringen of juridische zaken,…

Ervaar de veiligheid en vertrouwdheid in een betoverend 200 hectare bergrijk landgoed in Marbella / Benahavis, naadloos geïntegreerd in de idyllische uitlopers van de Sierra de las Nieves in Andalusië, met uitzicht op de majestueuze La Concha berg, de pittoreske kosmopolitische Costa del Sol en grenzend aan het Unesco biosfeerreservaat. En dit alles met de charme van traditionele Andalusische dorpen evenals het bruisende Marbella en Puerto Banús op slechts zo’n 15 minuten rijden.

Troeven:

 • Keuze uit 2 en 3 slaapkamers
 • Exclusief resort met een ​​hotel, restaurants, winkels, golfbaan en academie, wellness-spa, paardensportcentrum, boomgaarden en een prachtig meer met een strand en clubhuis
 • Panoramisch zeezicht
 • Open plan keuken en leefruimte
 • Grote ramen voor veel lichtinval
 • Luxe afwerkingsgraad
 • Ondergrondse parkeerplaats
 • Ondergrondse bergruimte
 • Gemeenschappelijke aangelegde tuinen met zwembaden
 • Op korte afstand van Puerto Banus
 • Vamoz heeft toegang tot alle appartementen en penthouses in Olivos Real de La Quinta.

 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond