Le Blanc: uniek kleinschalig project met zee en bergzicht (Sierra Blanca)

vanaf € 1.770.000

Omschrijving

Op een bevoorrechte locatie net boven Marbella’s wereldberoemde Golden Mile en met zicht op de Middellandse Zee en de omringende bergen is Le Blanc een droom die uitkomt.

Deze 22 exclusieve villa’s zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Alle materialen en technieken gebruikt in hun constructie zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende huiseigenaren en bieden hedendaags design, verfijning en luxe.

De woonkamers in Le Blanc sluiten door de grote glaspartijen naadloos aan op het ruime hoofdterras met volledige privacy. De keukens zijn iconisch en opvallend, met geavanceerde materialen en
hoogwaardige, functionele apparaten. De slaapkamers kijken, afhankelijk van de woning, uit over de zee of de tuin en zijn uitgerust met inloopkasten. Op de bovenste verdieping bevindt zich het solarium, van waaruit u kan genieten van uitzicht op de zee, de bergen en richting Marbella.

Le Blanc’s gemeenschappelijk zwembad is omgeven door spectaculaire landschapsarchitectuur en mooie tuinen.

Elk huis in deze gated community komt met drie parkeerplaatsen.

De hoge bouwkwaliteit, de aantrekkelijke omgeving en het scala aan voorzieningen, gecombineerd met een ongezien niveau van persoonlijke service maakt Le Blanc een aantrekkelijke investering voor veeleisende klanten.

De oplevering van Le Blanc is voorzien tegen juni 2022.

Wenst u meer specifieke informatie over deze huizen in Sierra Blanca en hun beschikbaarheid, of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle woningen in Le Blanc. De prijzen van de nog beschikbare huizen starten aan 1.770.000 euro excl BTW en aankoopkosten.

Beschikbaarheden:

  • Villas achterste rij met 4 slaapkamers: 2 – 8 en 9
  • Villa middelste rij met 4 slaapkamers: 12

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

 

 

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Fitness
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse