Las Terrazas de Cortesin Seaviews: golf resort penthouse (Finca Cortesin)

Omschrijving

Penthouses in dit project zijn uitverkocht.

Een nieuwbouw appartement met panoramisch golf- en zeezicht kopen in een 5* golf resort? Het nieuwbouwproject Las Terrazas de Cortesin Seaviews binnen het 5 * Finca Cortesin Golf Resort, gepromoot door immo Vamoz Marbella, biedt heel wat mogelijkheden.

Las Terrazas de Cortesin Seaviews bestaat uit slechts 44 appartementen, penthouses en huizen met uitzicht op zee en golf binnen het 5 * Finca Cortesin Golf Resort, de thuishaven van het PGA World Matchplay Championship.

Finca Cortesin’s faciliteiten omvatten de Jack Nicklaus Golf Academy, de spectaculaire spa van 2.200 m2 met een overdekt zoutwaterzwembad van 25 meter, evenals een uitstekend gastronomisch aanbod zoals het Kabuki Raw restaurant (1 Michelin-ster), Don Giovanni (2 Suns in the Repsol Guide) en The Garden of Lutz  (1 Sun in de Repsol Guide). Op minder dan 1,5 kilometer afstand heeft Finca Cortesin ook nog een indrukwekkende beach club van 6.000 m2 en een spectaculair overloopzwembad van 35 meter lang. Het is zonder twijfel een absoluut voorrecht om te kunnen wonen op een plek als deze, binnen een van de beste golfresorts van Europa.

Las Terrazas de Cortesin Seaviews is een exclusief project met hoogstaande woningen, verdeeld over 3 blokken van slechts 44 units in totaal. Er zijn 18 appartementen met 2 slaapkamers, 8 appartementen met 3 slaapkamers, 3 penthouses met 2 slaapkamers, 3 penthouses met 3 slaapkamers, 10 huizen met 3 slaapkamers en 2 huizen met 4 slaapkamers.

Dankzij de geografische ligging, op de helling van een glooiende heuvel op het zuiden, zijn de uitzichten vanaf de zuid of zuidoost gerichte terrassen gewoonweg spectaculair. De ononderbroken uitzichten gaan van de golf, over de Sierra van Marbella tot Gibraltar en de kust van Marokko. Het 180º uitzicht op de golf én op de Middellandse Zee is een voorrecht dat maar weinigen kunnen genieten.

De interieurs zijn licht en ruim, met een gemiddelde bebouwde oppervlakte in de 2 slaapkamer appartementen van 118 m2, in de 3 slaapkamer appartementen van 151 m2, in de penthouses met 2 slaapkamers van 130 m2, in de penthouses met 3 slaapkamers van 154 m2 en in de huizen zo’n 184,5 m2.

De terrassen van de 2 slaapkamer appartementen zijn rond de 66 m2, in de 3 slaapkamers zo’n 75 m2, in de penthouses met 2 slaapkamers terrassen rond de 127 m2 + een solarium van 131 m2 en in de penthouses met 3 slaapkamers zijn de terrassen zo’n 132 m2 groot met bijkomend nog een solarium van 153 m2. De tuinen op het gelijkvloers hebben een gemiddelde oppervlakte van 53 m2. En in de huizen zijn de terrassen zo’n 60 m2 en de tuinen gemiddeld 120 m2.

Grote woonkamers met geïntegreerde keukens, volledig uitgerust met Siemens apparaten en een Amerikaanse koelkast in de penthouses, terrassen met glazen ballustrades voor een onbelemmerd zicht, grote slaapkamers met badkamers en suite, kasten met LED-verlichting, badkamers met regendouche en met bubbelbad in de penthouses en huizen.

Geniet van het onevenaarbare uitzicht op zee vanuit uw jacuzzi of uw privézwembad (optioneel in penthouses, huizen en gelijkvloers appartementen) of vanuit het spectaculaire gemeenschappelijke infinity zwembad met zoutwater, een spa-area en een glijbaan van 197 m2.

Een parkeerplaats en ondergrondse berging zijn inbegrepen.

Troeven:

 • Keuze uit 2, 3 en 4 slaapkamers
 • Exclusieve omgeving binnen het 5 * Finca Cortesin Golf Resort
 • Open plan keuken en leefruimte
 • Grote ramen voor veel lichtinval
 • Panoramische golf- en zeezichten
 • Mooie afwerkingsgraad
 • Ondergrondse parkeerplaats
 • Ondergrondse bergruimte
 • Gemeenschappelijke aangelegde tuinen met zoutwater zwembad
 • Rustige ligging op de golf en vlakbij Estepona
 • Vamoz heeft toegang tot alle appartementen, penthouses en huizen in Las Terrazas de Cortesin Seaviews

 

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse