Elysium Golf: moderne nieuwbouw villa’s in La Cala Golf Resort in Mijas

vanaf € 569.000

Omschrijving

Elysium Golf in het La Cala Golf Resort is een nieuwbouwproject bestaande uit slechts 15 exclusieve onafhankelijke villa’s, met avant-gardistisch ontwerp, pure lijnen, neutrale kleuren en grote ruimtes, waardoor een perfecte symbiose wordt gecreëerd met de natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt.

Licht en het gevoel van vrijheid zijn de belangrijkste kenmerken van Elysium Golf, met dubbele hoogtes, kamerhoge ramen en een groot solariumterras dat het gehele bovenste deel van elk van de huizen beslaat.

Comfort en kwaliteit van leven zijn altijd aanwezig bij Elysium Golf. Elke villa heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 400 m2, een eigen overloopzwembad, parkeergelegenheid voor twee wagens, verschillende terrassen en tuinen.

Alle villa’s van Elysium Golf zijn configureerbaar en kunnen worden aangepast aan de smaak van hun eigenaren met meerdere opties om ze uniek te maken. Overal vloerverwarming, een recreatieruimte, een fitnessruimte of een spa, en zelfs de mogelijkheid om nog twee slaapkamers toe te voegen.

Elysium Golf ligt op een prachtige plek in het zuiden van Andalusië, La Cala Golf Resort, een spectaculaire golfregio in het hart van het natuurpark Sierra de Mijas met drie van de beste golfbanen in Europa perfect geïntegreerd in het landschap.

De villa’s van Elysium Golf liggen zeer dicht bij het clubhuis, op 10 minuten van de prachtige stranden van de Costa del Sol, tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, en zeer goed verbonden met Marbella, 20 minuten, en de internationale luchthaven van Malaga (AGP) slechts 30 minuten.

Vamoz heeft toegang tot alle villa’s in Elysium Golf. De prijzen van deze villa’s starten aan 569.000 euro.

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond