Elite: luxe nieuwbouw penthouses omgeven door golfbanen in La Cala Golf

vanaf € 339.252

Omschrijving

ELITE La Cala Golf is een natuurlijk toevluchtsoord waar u kunt ontspannen en genieten van alle wonderen die deze bevoorrechte locatie te bieden heeft; zon, stranden, cultuur, vrije tijd, gastronomie, sport en GOLF, veel, veel GOLF. Dit project ligt naast het La Cala Golf Club Resort en is omgeven door 3 prachtige golfbanen die elke golfer een unieke uitdaging bieden.

ELITE heeft in totaal 48 woningen, verdeeld in 44 appartementen en luxe penthouses met 2 en 3 slaapkamers en 4 geschakelde villa’s met privétuinen en zwembaden.

Alle appartementen hebben grote terrassen met de belangrijkste oriëntatie naar het oosten en de penthouses hebben ook een terras naar het westen, allen met spectaculair uitzicht op de golf, de kust en de bergen. De keukens zijn volledig ingericht. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en tuin.

De geschakelde huizen hebben een eigentijdse stijl die ruimtes creëert vol harmonie, licht en maximaal comfort. Zonne-energie, thermische en akoestische geluidsisolatie en natuurlijk ventilatiesysteem.

De prijs is inclusief parkeerplaats en berging.

Vamoz heeft toegang tot alle appartementen, penthouses en huizen in Elite. De prijzen starten aan 339.252 euro voor een 2-slaapkamer penthouse.

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

Voorzieningen

  • Binnenzwembad
  • Conciërgediensten
  • Open haard
  • Padel tennis terrein
  • Privé zwembad
  • Spa
  • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond