El Bosque: uitzonderlijke luxe villa met zeezicht in La Reserva de Alcuzcuz

€ 4.500.000

Omschrijving

El Bosque is een kleinschalig villaproject met slechts 4 moderne luxe villa’s, gelegen in La Reserva de Alcuzcuz en omringd door het prachtige landschap van Benahavis.

Villa 9 werd gebouwd op een perceel van 3.102 m² en bestaat uit 3 verdiepingen met een totaal van 958 m² bebouwd: 375 m2 op het gelijkvloers – 269 m2 op de verdieping en 314 m2 kelder.

De villa bestaat uit een open woonkamer, een elegante formele eethoek met een ultramoderne minimalistische keuken, een lounge met dubbele hoogte plafonds en een geïntegreerde moderne open haard/muur. De kamerhoge ramen overspoelen de ruimte met natuurlijk licht en verenigen het interieur en exterieur naadloos.
Verder zijn er 7 ruime slaapkamers en 7 badkamers ensuite (plus 3 toiletten), terrassen van 175 m², een tuin met zwembad en een privé garage.

Vanuit de villa kan u genieten van de omliggende mediterrane dennenbossen en een prachtig panoramisch uitzicht.

La Reserva de Alcuzcuz is een omheinde en beveiligde urbanisatie met een bemande controlepost. Vanwege haar verhoogde ligging biedt het een adembenemend vrij panoramisch uitzicht op zee richting Gibraltar en de Afrikaanse kust, alsook naar de pittoreske Andalusische heuvels.

El Bosque is gebouwd volgens de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatische architectuur: lage exploitatiekosten door zonne-energie; buiten- en binnenverlichting met de nieuwste energiebesparende technologie; efficiënte thermische isolatie met organische materialen; automatische ventilatie met temperatuurmeting, quasi autonome watervoorziening voor de
tuinirrigatie, enz.

Deze uitzonderlijke villa is een geweldige kans voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een levensstijl van uitzonderlijk modern comfort in de schoot van de natuur, vlakbij golfbanen, zandstranden, het wereldberoemde Puerto Banus en de badplaatsen Marbella, San Pedro en Estepona.

IBI: 4.217 euro/jaar

Community: 220euro/maand

Basura: 18 euro/jaar

Wenst u meer specifieke informatie over deze villa in La Reserva de Alcuzcuz, of wenst u een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vamoz promoot dit nieuwbouwproject en heeft daardoor toegang tot alle villa’s in El Bosque: villa 9 wordt verkocht aan 4.500.000 euro excl BTW en aankoopkosten.

Op deze website is slechts een kleine selectie van alle beschikbare appartementen, penthouses en villa’s te koop in en rond Marbella opgenomen om u een eerste beeld te geven rond locaties en prijzen. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met promotoren, heeft Vamoz echter toegang tot alle nieuwbouw en herverkoop panden op de markt aan de beste prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een voorstel op maat!

Details

 • Type: Villa's
 • Status: Onmiddellijk beschikbaar
 • Locatie: Benahavis
 • Omgeving: Dichtbij golf

Voorzieningen

 • Binnenzwembad
 • Conciërgediensten
 • Fitness
 • Open haard
 • Padel tennis terrein
 • Privé zwembad
 • Spa
 • Verhuurdienst ter plaatse

Plattegrond