Fraud Blocker OP SLECHTS EEN DAG ONS PARADIJS AAN DE COSTA DEL SOL | Vamoz

We zaten al een hele tijd met koopkriebels in Marbella … altijd maar uitstellen tot op een dag de Second Home beurs plaatsvond in Brussel. Vamoz was er zelf niet aanwezig maar we vonden hun gegevens in verschillende info brochures die we mee hadden genomen van de beurs. We namen contact op met Vamoz, omdat zij gekend zijn als DE specialist in en rond Marbella.

Bert en Inge hebben een selectie voor ons gemaakt in de buurt die we lief hadden, Elviria, en rekening houdend met onze opgegeven criteria, spraken we af ter plaatse in Marbella. Het klikte meteen met Bert, wat een spontane kerel! Perfecte planning, op amper 1 dag hadden we ons paradijsje al gevonden.

Sindsdien, wanneer we in Marbella zijn en we het zicht vanop ons terras bewonderen, dromen we alleen van hier veel meer van te kunnen genieten zodra we geen verplichtingen meer zullen hebben in Belgïe. We hadden dit eerder moeten doen, we zouden het iedereen aanraden. Zonder twijfel, Marbella: dit is het leven, en dankzij Vamoz, hun aanpak en hun betrouwbare contacten ter plaatse zoals een Vlaams sprekende advocate, verliep alles zeer vlot. Bedankt Inge en Bert, jullie hebben onze droom waargemaakt!

Véronique en Anthony VDS – Merchtem