Fraud Blocker GEEN MOMENT SPIJT VAN ONZE DUPLEX PENTHOUSE IN MARBELLA | Vamoz

Vorig jaar hebben mijn man en ik de beslissing genomen een 2° verblijf te kopen in Marbella. We hebben de beslissing genomen in zee te gaan met Vamoz omwille van de taalfaciliteit en het aanbod dat Bert samenwerkt met een Vlaamssprekende advocate en een Vlaamssprekend bankbediende. Bert heeft ons gedurende 10 dagen een enorm assortiment aan appartementen en huisjes laten bezoeken. Het eerste pand was voor ons al bingo, maar volgens Bert moesten we toch ook de andere panden gezien hebben vooraleer te beslissen.

Bert legde ons uit op welke punten we moesten letten binnen de urbanisatie, welke maandelijkse bijkomende kosten er zijn etc. Uiteindelijk is de beslissende keuze het laatste pand geworden, een duplex penthouse, wel in dezelfde urbanisatie van onze eerste coup de foudre.

Ondertussen zijn wij gestart met “de werken” want alhoewel de duplex instapklaar was, hadden wij toch wel enige veranderingen voor oog. Wederom met de hulp van Vamoz, hebben wij een stielman gevonden die ik zeker en vast iedereen kan aanbevelen. Gisteren zijn wij begonnen aan de laatste fase van de werken, horen jullie het boorgedril?

Hasta la vista, vanwege tevreden Vamoz-klanten!

M en J – Zele